Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Velká Británie: Klimatičtí extremisté postříkali barvou letadlo, mysleli si, že patří woke zpěvačce Taylor Swift (video)

Tak to vypadá, když klimatičtí extremisté útočí na své souputníky, kteří je mnohdy dokonce financují. Nicméně v tomto případě se klimatičtí šílenci poněkud zmýlili, neboť – jak posléze zjistili – letadlo nepatřilo zpěvačce, ale někomu zcela jinému. Agitátoři proti klimatickým změnám včera ráno útočili ve Velké Británii. Šlo o akci týkající se světoznámé liberální popové […]
Menej ako 1 min. min.

Tak to vypadá, když klimatičtí extremisté útočí na své souputníky, kteří je mnohdy dokonce financují. Nicméně v tomto případě se klimatičtí šílenci poněkud zmýlili, neboť – jak posléze zjistili – letadlo nepatřilo zpěvačce, ale někomu zcela jinému.

Agitátoři proti klimatickým změnám včera ráno útočili ve Velké Británii. Šlo o akci týkající se světoznámé liberální popové superstar Taylor Swift.

Jak informoval deník The Daily Mail, klimatičtí demonstranti Just Stop Oil se natočili na soukromém letišti Stansted v Essexu, jak nasprejovali dvě letadla oranžovou barvou.

Klimaalarmistky, osmadvacetiletá Jennifer Kowalski a dvaadvacetiletá Cole MacDonald, se domnívaly, že letadlo Swiftové bylo zaparkováno v terminálu.

Účelem tohoto bezdůvodného vandalismu bylo zostudit tyto boháče, kteří využívají soukromé tryskáče – včetně Swiftové – a agitovat za konec všech fosilních paliv za méně než šest let.

Je tu však jeden malý problém: Letadlo Swiftové nakonec NEBYLO na soukromém letišti. Letiště Stansted a policie v Essexu tento – pro klimaalarmisty poněkud nepříjemný –  fakt potvrdily, čímž se tento hloupý protest stal ještě bezcennějším.

Mluvčí letiště potvrdil, že klimatické extremistky vstoupily do soukromé letecké části letiště, která je daleko od ranveje a hlavního terminálu pro cestující. Provoz na dráze byl také dočasně pozastaven.

Tím ale příběh nekončí a ve skutečnosti nabývá ironického zvratu.

Deník The Mail poznamenává, že Jennifer Kowalski kdysi považovala Swiftovou za svou hrdinku a nazvala ji „legendou.“ Rodina Kowalski navíc pořádala večírky, když Swiftová vydala novou hudbu a viděli ji několikrát vystupovat ve Velké Británii.

Deník Daily Mail odhalil, že Jennifer Kowalski a její sestra Lisa měly dokonce příležitost setkat se se Swiftovou v zákulisí na koncertě ve skotském Glasgow před devíti lety v rámci jejího turné v roce 2015. Swift ve městě vystupovala v rámci svého turné v témže roce.

Níže je fotografie sester, které září nadšením, když zvedají zpěvačku do vzduchu.

Jennifer Kovalski (vlevo) se později přidala ke klimaalarmistům a včera postříkala cizí letadlo v domnění, že jde o letadlo téže Taylor Swift, se kterou se před lety fotila.

Kowalski také sdílela fotografie Swiftové na Facebooku, když byla studentkou biologie na univerzitě v Aberdeenu.

Bude zajímavé sledovat, co se stane, když se liberální celebritě jako Taylor Swift dostane drsného probuzení od jejích liberálních kolegů.

Bude to okamžik, kdy se progresivisté konečně rozhodnou zakročit proti porušovatelům zákona?

Nebo se naopak woke zpěvačka, která otevřeně podpořila Joe Bidena v jeho prezidentské kandidatuře,  přidá k agitce klimaalarmistů?

Rozhodně by to nebylo poprvé, celebrity tuto agendu velmi často podporují.

Každopádně lze očekávat, že i tentokrát klimaalarmistům vše projde…

 

Zde jsou záběry z útoku na letadlo, o kterém si klimatické idiotky myslely, že patří zpěvačce Taylor Swift:

 

JUST STOP OIL PAINT PRIVATE JETS HOURS AFTER TAYLOR SWIFT’S LANDS

Jennifer and Cole cut the fence into the private airfield at Stansted where @taylorswift13‘s jet is parked, demanding an emergency treaty to end fossil fuels by 2030.

Donate — https://t.co/UwALfVtRmR pic.twitter.com/aORdvUuQmU

— Just Stop Oil (@JustStop_Oil) June 20, 2024

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie