Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Velká česká banka omylem strhávala lidem dvojí platby. Dělala pak mrtvého brouka, zuří klienti

„Omlouváme se za komplikace způsobené duplicitním zaúčtováním některých transakcí provedených kartami Visa,“ uvedla banka během pondělního dopoledne na sociálních sítích s tím, že o potížích ví a snaží se je intenzivně řešit. K TÉMATU: Čas říct si o vyšší plat je právě teď, tvrdí experti. Nesmí se to ale přehnat, upozorňují Následně se instituce opakovaně omluvila […]
Menej ako 1 min. min.

„Omlouváme se za komplikace způsobené duplicitním zaúčtováním některých transakcí provedených kartami Visa,“ uvedla banka během pondělního dopoledne na sociálních sítích s tím, že o potížích ví a snaží se je intenzivně řešit.

K TÉMATU: Čas říct si o vyšší plat je právě teď, tvrdí experti. Nesmí se to ale přehnat, upozorňují

Následně se instituce opakovaně omluvila a informovala, že duplicitní platby byly stornovány. „Vše by tedy na účtech mělo být opět v pořádku. Velmi se omlouváme za způsobené komplikace a děkujeme za trpělivost,“ uvedla bankovní instituce.

Jedna z klientek měla kvůli této chybě přijít až o 12 tisíc korun. Banka jí odpověděla, že odečtené peníze navíc se již vrátily na její účet. Mnoho klientů si však stěžovalo na to, že s nimi peněžní institut téměř nekomunikuje. „Vážně budete dělat mrtvého brouka?“ rozčiloval se jeden z nich.

Infolinka údajně měla pokládat hovory. Proti těmto tvrzením se však zaměstnanci Fio banky ohradili. Jiný klient se však za banku postavil. Argumentoval tím, že problém je na straně nadnárodní společnosti Visa, takže kritizovat banku je omyl. „To je jako když se vám rozbije výrobek a vy jdete vynadat prodavači,“ napsal v komentáři.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na průměrnou výši důchodu dosáhnou lidé jen ve třech krajích

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie