Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Veľká noc – staroveký židovský krvavý „sviatok“

www.slovanskenoviny.sk/rss Tento neúmerný krutý a odporný zločin Židov po mnoho storočí „oslavuje“ celá pobláznená planéta. Nevedomí ľudia, ktorí sa považujú za kresťanov niektorí zo zvyku, iní z presvedčenia, ktorí takto uznávajú „svoju vieru“, maľujú vajíčka, pečú veľkonočné koláče, jedia veľkonočné koláče, pijú alkohol a takto si myslia že sa „ priblížia  k Bohu“ (židovskému Jehovovi). […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Tento neúmerný krutý a odporný zločin Židov po mnoho storočí „oslavuje“ celá pobláznená planéta.

Nevedomí ľudia, ktorí sa považujú za kresťanov niektorí zo zvyku, iní z presvedčenia, ktorí takto uznávajú „svoju vieru“, maľujú vajíčka, pečú veľkonočné koláče, jedia veľkonočné koláče, pijú alkohol a takto si myslia že sa „ priblížia  k Bohu“ (židovskému Jehovovi). Pletú dokopy tradície s hrozným obradom a vôbec si to neuvedomujú. 

„Dobrí“ tolerantní Židia na základe dekrétu Lucifera pomazali dvere krvou veľkonočného baránka aby smrť nevstúpila do ich domovov (tj „prešla okolo“). Veľkonočný koláč v podobe vzpriameného židovského obrezaného penisu (dobrú chuť všetkým kresťanom!)…

Slovania, ktorí sa odvrátili od svojich Bohov, sa zmenili na Božích služobníkov, pastierov, ktorí pracujú v prospech židovskej rasy. Stačí si prečítať slová z Biblie, ktoré vyslovil sám Ježiš: „Odpovedal a povedal: Bol som poslaný iba k strateným ovciam z domu Izraela“ (z Matúša, kap. 15, 24). A: „…nechoďte na cestu k pohanom, ale choďte najprv k strateným ovciam z domu Izraela“ (z Matúša, kap. 10, verš 5, 6).

Čo má Veľká noc spoločné s Ježišom Kristom? Nič. Ide len o to, že udalosti opísané v evanjeliách – ukrižovanie a zmŕtvychvstanie Krista – sa vraj časovo zhodovali so židovským sviatkom. Samotní kresťania s detskou spontánnosťou vyhlásili, že teraz je Veľká noc „dňom jasného vzkriesenia Krista“. Hoci ani cirkev ešte nepozná presný dátum ukrižovania a zmŕtvychvstania.

A tu je to, čo si o tom Židia myslia: veľkonočný baránok je Ježiš, ktorý musí byť každý rok obetovaný brutálnym rituálnym spôsobom.

Ježiš bol teda nazvaný nepoškvrneným a čistým Baránkom. Bol ukrižovaný v deň Veľkej noci, keď mal byť zabitý baránok. Tento obrad sa nazýva – Veľká noc. Keď sa zotmelo, tak Ježiš, ktorý bol na kríži uprostred dňa (od 10:00 do 16:00), zomrel, keď bola tma.

Potom vymysleli krásnu formulku – Večer pri poslednej večeri Ježiš lámal chlieb a rozdával svojim učeníkom so slovami: „Toto je moje telo, ktoré sa vydáva za vás; jedzte ho na moju pamiatku“

Kanibali – jedia moje mäso a krv ( pitie alkoholu je čisto satanistický rituál ).

Podľa viacerých zdrojov Židia na Pesach vyrábajú jedlo namočené v krvi pokrsteného dieťaťa, ktoré je na tieto účely ukradnuté. Alebo vážnejší mystici jednoducho pijú jeho krv, ktorá musí byť odčerpaná zo živého tela. Existujú svedecvá o rituálnych vraždách kresťanských detí spáchanými Židmi.

Chceme sa opýtať Slovanov sláviacich veľkonočný sviatok Pesach, oslavujete tento “sviatok” zo zvyku alebo z presvedčenia? Pre vašich židovských príbuzných ste len otrokmi a obeťami na zabitie a službu.

Viktor Lazarenko

Príspevok <strong>Veľká noc – staroveký židovský krvavý „sviatok“</strong> je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie