Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Veľké prevody AVAX

Podľa nedávnych správ onchain analytika Zachxbt, došlo k významnému presunu 1,96 milióna AVAX na rôzne burzy, čo bolo nasledované výberom miliónov v Bitcoinoch (BTC). Tento pohyb aktív vyvolal diskusie o možných dôsledkoch pre trh s kryptomenami. Zachxbt, ktorý je známy svojou prácou v oblasti sledovania a analýzy onchain transakcií, poukázal na to, že presunuté AVAX […]
Menej ako 1 min. min.

Podľa nedávnych správ onchain analytika Zachxbt, došlo k významnému presunu 1,96 milióna AVAX na rôzne burzy, čo bolo nasledované výberom miliónov v Bitcoinoch (BTC). Tento pohyb aktív vyvolal diskusie o možných dôsledkoch pre trh s kryptomenami.

Zachxbt, ktorý je známy svojou prácou v oblasti sledovania a analýzy onchain transakcií, poukázal na to, že presunuté AVAX boli v hodnote približne 54,2 milióna dolárov. Transakcie zahŕňali hlavné burzy ako Coinbase, Binance a Gate, pričom sa na premostenie použil Thorchain. Zaujímavé je, že Zachxbt potvrdil, že tieto transakcie neboli spojené s Luna Foundation Guard, ktorý je kľúčovým hráčom v ekosystéme Terra a ktorý predtým zhromaždil značné množstvo AVAX.

Analýza naznačuje, že krátko po vkladoch AVAX na burzy Coinbase a Binance došlo k výberom BTC, konkrétne 587,75 BTC (38,1 milióna dolárov) a 122,66 BTC (7,95 milióna dolárov) z týchto platforiem. Tieto informácie sú dôležité, pretože naznačujú koordinované akcie, ktoré môžu mať vplyv na trhové ceny a investorov.

V dôsledku týchto udalostí AVAX zaznamenal pokles o 8,6%, pričom predtým, ako Zachxbt zverejnil svoje zistenia, bol pokles ešte výraznejší, až 10%. AVAX zažíva náročné obdobie, keďže za posledné dva týždne klesol o 23,4% a za posledný mesiac o 36,1%. Aktuálne sa obchoduje za cenu výrazne nižšiu oproti svojmu historickému maximu 144,96 USD, ktoré dosiahol 21. novembra 2021. Dnešná obchodná cena AVAX sa pohybuje okolo 25,39 USD, s vnútrodennými výkyvmi medzi 24,92 USD a 27,84 USD.

Tieto udalosti sú príkladom toho, ako môžu veľké transakcie a pohyby na burzách ovplyvniť trhové sentimenty a ceny kryptomien. Zatiaľ čo niektorí investori môžu vidieť v týchto pohyboch príležitosť, iní môžu cítiť neistotu a volatilitu, ktorá s tým prichádza. Je dôležité, aby si investori uvedomovali tieto faktory a prispôsobili svoje stratégie obchodovania a riadenia rizík v súlade s aktuálnymi trhovými podmienkami.

Zdroj. X

Príspevok Veľké prevody AVAX je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie