Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Veľký plač v Teleráne, čo sa to stalo?!

02.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/romanjurasko/). Všetci dôverne poznáme Teleráno, ktoré sa vysiela už od začiatkov Markízy. Ostrieľaná dvojica Lenka Šóošová a Roman Juraško boli nerozluční. 19 rokov nám spríjemňovali skoré rána. V Markíze však nastali zmeny a veľký plač! Lenka Šóošová a Roman Juraško sa neubránili slzám.Foto: instagram.com/romanjurasko/ V Teleráne sa plakalo Lenka Šóošová a Roman Juraško sa neubránili […]
Menej ako 1 min. min.

02.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/romanjurasko/).

Všetci dôverne poznáme Teleráno, ktoré sa vysiela už od začiatkov Markízy. Ostrieľaná dvojica Lenka Šóošová a Roman Juraško boli nerozluční. 19 rokov nám spríjemňovali skoré rána. V Markíze však nastali zmeny a veľký plač!

Lenka Šóošová a Roman Juraško sa neubránili slzám.
Foto: instagram.com/romanjurasko/

V Teleráne sa plakalo

Lenka Šóošová a Roman Juraško sa neubránili slzám, keď po takmer dvadsiatich rokoch skončili v Teleráne. Teleráno bolo ich život, chlebodarca, životný štýl a časť života. Takmer každý deň vstávali veľmi skoro, len preto, aby mohli privítať ráno s ľuďmi už o šiestej.

Lenka Šóošová ďakovala Romanovi

Lenka Šóošová potvrdila, že bez Romana by to v Teleráne nešlo, a je vďačná, že mala celé roky tak úžasného kamoráta a kolegu, ktorý jej vždy pomáhal a stál po jej boku. Boli nielen kolegovia, ale aj priatelia na celý život.

„Povedal mi, že ma chápe (pozn.red.: Roman Juraško) a že mi nič nevyčíta.“

– povedala Lenka Šóošová pre Plus7dní.

POZRITE TIEŽ AJ: Kristína Svarinská žije bez alkoholu, prečo prestala piť?

Čo bolo príčinou rozpadu tejto dvojice?

Stabilná moderátorská dvojica, ktorá robila 19 rokov Teleráno, z ničoho nič dala relácii zbohom. Teleráno však pokračuje ďalej so stabilnými dvojicami, na ktoré sa môžete tešiť. Skoré ráno s vami budú vítať s úsmevom Lucka Hlaváčková s Matúšom Krnčokom a ostrieľaná dvojica Kvetka Horváthová s Tomášom Juríčekom.

Lenka potrebuje odstup a vydýchnuť si, chce sa venovať rodine a konečne aj sebe. Je unavená a myslí si, že potrebuj relax, keďže skoré ranné stávanie celé roky bolo súčasťou jej života. Rozhodnutie ukončiť svoje pôsobenie v Teleráne neprišlo zo dňa na deň.

„Rodilo sa dlho. Impulzov bolo mnoho, ale najviac zavážila moja rodina. Teraz ma deti potrebujú najviac“

– prezradila Lenka Šóošová.

Chce sa tiež venovať aj svojím vlastným projektom. Teleráno však je súčasťou jej života a nikdy nezabudne. Ako sama vraví, dalo jej veľmi veľa.  

„Nápadov je veľa. Internet ponúka veľa inšpirácií, ale v prvom rade sa chcem venovať deťom a načerpať sily. Potom skúsim autorské projekty, pretože som v Teleráne získala veľa skúseností. To bola studnica nápadov.

– prezradila Lenka.

Roman sa zase ide venovať moderovaniu Reflexu. Dvojica sa neubránila slzám, keď 28. mája spolu odmoderovali posledné Teleráno. Keď sa niečo v živote končí, vždy sa začína niečo nové. Každý koniec je nový začiatok. Lenka a Roman sa so cťou rozlúčili s divákmi, ktorí ich naozaj mali radi.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jana Preissová – ťažký život krásnej herečky pripomínal katastrofu

Renáta Názlerová rapídne chudne! Čo sa za tým skrýva?

The post Veľký plač v Teleráne, čo sa to stalo?! appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie