Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Veľký reťazec z pultov sťahuje kuracie mäso. Ak ho máte doma, za žiadnych okolností ho nejedzte

Populárny reťazec sťahuje z celého slovenského trhu kuracie mäso. Odporúčame vám skontrolovať si chladničku a mrazničku, pretože toto mäso obsahovalo veľmi vysoké množstvo antibiotík. Konkrétne ide o reťazec METRO Cash & Carry SR s.r.o..Ukázalo sa, že vo výrobku sa zistil prekročený limit na antibiotiká. Ide o kuracie mäso od dodávateľa EU POULTRY s.r.o. Pozor na […]
Menej ako 1 min. min.

Populárny reťazec sťahuje z celého slovenského trhu kuracie mäso. Odporúčame vám skontrolovať si chladničku a mrazničku, pretože toto mäso obsahovalo veľmi vysoké množstvo antibiotík.

Konkrétne ide o reťazec METRO Cash & Carry SR s.r.o..Ukázalo sa, že vo výrobku sa zistil prekročený limit na antibiotiká. Ide o kuracie mäso od dodávateľa EU POULTRY s.r.o.

Pozor na tieto výrobky

Kurča bez drobkov 1,2kg MR. DTM/ Šarže 15.06.2025/16122023, EAN 4820209004939

Kurča bez drobkov 1,2kg MR. 10x, DTM/ Šarže 15.06.2025 / 16122023, EAN 4820209004922

V prípade, že tento výrobok ste si kúpili a máte ho stále doma, spoločnosť METRO vás prosí, aby ste ho za žiadných okolností nekonzumovali. Na pultoch sa kuracie mäso nachádzalo v období od 19.01.2024 do 01.07.2024.

Tento výrobok môžete vrátiť v ktoromkoľvek veľkoobchodnom stredisku METRO Cash &Carry SR.

„Zároveň Vás chceme požiadať, aby ste informovali tiež svojich partnerov/zákazníkov a prevzali výrobky späť. Za vrátené výrobky Vám budú na základe predajného dokladu vrátené peniaze. Vrátenie je možné do 31.07.2024,“ uvádza reťazec na svojej stránke.

Ak však doklad o kúpe nemáte, požiadajte obsluhu zákazníckej recepcie o výnimočné vystavenie duplikátu dokladu. Na základe toho bude proces vrátenia produktu rýchlejší.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Pozor aj na obľúbenú sladkosť

The post Veľký reťazec z pultov sťahuje kuracie mäso. Ak ho máte doma, za žiadnych okolností ho nejedzte appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie