Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Veľtrh Nábytok a Bývanie a Gardenia 2024

Výstavisko Agrokomplex oslavuje 50 rokov svojej činnosti a veľtrh Nábytok a Bývanie píše už svoju 32. kapitolu. Ak patríte medzi záujemcov o nábytok a bývanie, tento veľtrh v Nitre je pre vás skvelou príležitosťou. Koná sa od 24. do 28. apríla 2024. Nábytok sa od sedemdesiatych rokov menil a prispôsoboval rôznym štýlovým trendom. Od klasických […]
Menej ako 1 min. min.

Výstavisko Agrokomplex oslavuje 50 rokov svojej činnosti a veľtrh Nábytok a Bývanie píše už svoju 32. kapitolu. Ak patríte medzi záujemcov o nábytok a bývanie, tento veľtrh v Nitre je pre vás skvelou príležitosťou. Koná sa od 24. do 28. apríla 2024.

Nábytok sa od sedemdesiatych rokov menil a prispôsoboval rôznym štýlovým trendom. Od klasických a minimalistických dizajnov 70. rokov až po moderné a ekologické riešenia 21. storočia. Na veľtrhu budete mať možnosť vidieť najnovšie trendy a inovácie v oblasti nábytku a interiérových doplnkov.

Okrem veľtrhu Nábytok a Bývanie vás čaká aj výstava Gardenia, kde sa môžete ponoriť do sveta kvetov, kríkov, ovocných stromov a ďalších záhradných krás.

Slovenské centrum dizajnu pripravilo na veľtrhu 25. ročník prehliadky toho najnovšieho v oblasti nábytku a interiérových doplnkov. Ak máte záujem o dizajn a nové technológie, nevynechajte túto príležitosť.

Vstupenka na veľtrh Nábytok a Bývanie platí aj na výstavu Gardenia. Zľavnené vstupné je určené pre študentov, seniorov a občanov so zdravotným postihnutím. Voľný vstup majú deti do 6 rokov v sprievode rodiča a občania so zdravotným postihnutím s červeným prúžkom na preukaze ŤZP.

Návštevníci veľtrhu majú tiež možnosť získať zaujímavé ceny. Všetky zakúpené vstupenky sú zlosovateľné a žrebovanie sa uskutoční v nedeľu 28. apríla 2024 o 15:00 v pavilóne M5. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť na inšpiráciu a získanie atraktívnych cien!

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie