Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Verdikt nad Dankovou nehodou. Šéf SNS dostane nanajvýš pokutu, rozhodla prokuratúra

Šéf SNS a podpredseda parlamentu Andrej Danko nebude obvinený v súvislosti s nehodou, pri ktorej v januári autom poškodil v Bratislave semafor a z miesta odišiel. Prokuratúra postúpila prípad dopravnému inšpektorátu polície na priestupkové konanie. Informovala o tom dnes televízia Markíza. Dankova nehoda: Vyšetrovanie beží v špeciálnom režime. Konanie polície potvrdzuje podozrenia, tvrdí opozícia Prokuratúra […]
Menej ako 1 min. min.

Šéf SNS a podpredseda parlamentu Andrej Danko nebude obvinený v súvislosti s nehodou, pri ktorej v januári autom poškodil v Bratislave semafor a z miesta odišiel.

Prokuratúra postúpila prípad dopravnému inšpektorátu polície na priestupkové konanie. Informovala o tom dnes televízia Markíza.

Dankova nehoda: Vyšetrovanie beží v špeciálnom režime. Konanie polície potvrdzuje podozrenia, tvrdí opozícia

Prokuratúra po Dankovej nehode začala v prípade trestné stíhanie pre poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

V priestupkovom konaní hrozí Dankovi pokuta a uloženie zákazu viesť motorové vozidlá. Ako podpredseda parlamentu má nárok na vozidlo s vodičom.

Z skoršieho vyjadrenia polície vyplynulo, že sa Danko podrobil dychovej skúške na alkohol až zhruba 15 hodín po nočnej nehode.

Požitie alkoholu u politika zistené nebolo. Polícia podľa médií pritom už ráno po nehode vedela, kto ju spôsobil. Na mieste kolízie zostala poznávacia značka Dankovho vozidla a do jeho garáže viedla olejová stopa. O nehode informoval aj samotný politik.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie