Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Veštica Baba Vanga predpovedala strašné udalosti na rok 2024. Niečo sa už udialo

Veštkyňa Baba Vanga je známa svojimi mrazivo presnými predpoveďami sveta a dve z jej vízií na rok 2024 sa už naplnili, a to len niekoľko mesiacov po začiatku roka. Či už veštkyniam veríte alebo nie, nemôžete poprieť, že je zaujímavé sledovať, aké sú ich predpovede do budúcnosti. Známa veštkyňa Baba Vanga už roky šokuje svet […]
Menej ako 1 min. min.

Veštkyňa Baba Vanga je známa svojimi mrazivo presnými predpoveďami sveta a dve z jej vízií na rok 2024 sa už naplnili, a to len niekoľko mesiacov po začiatku roka.

Či už veštkyniam veríte alebo nie, nemôžete poprieť, že je zaujímavé sledovať, aké sú ich predpovede do budúcnosti.

Známa veštkyňa Baba Vanga už roky šokuje svet svojimi mrazivo presnými predpoveďami a teraz sa niektoré z jej predpovedí na rok 2024 už naplnili.

Hoci bulharská mystička zomrela pred viac ako 25 rokmi, jej predpovede sa napĺňajú aj dnes. Baba Vanga ako dieťa oslepla, ale desivo predpovedala mnohé svetové udalosti vrátane slnečnej búrky, ktorá podľa nej nastane 1. decembra. A hádajte čo? Zem zasiahne slnečná búrka 1. decembra 2023.

Baba Vanga údajne predpovedala aj 11. september 2001 a brexit. Teraz sa už mnohé z jej predpovedí na rok 2024 naplnili, jednou z nich je hospodárska kríza v Spojenom kráľovstve.

Tvrdila, že svet bude tento rok „čeliť hospodárskej kríze“ – a práve tej teraz čelí Spojené kráľovstvo a Japonsko. Úrad pre národnú štatistiku potvrdil, že hrubý domáci produkt (HDP) v Spojenom kráľovstve klesol za tri mesiace do decembra o viac ako očakávaných 0,3 %. Je to výsledok „poklesu vo všetkých hlavných odvetviach hospodárstva a poklesu maloobchodných tržieb“.

V Japonsku je jen v súčasnosti na historickom 34-ročnom minime a voči americkému doláru oslabil na 151,97. Krajina sa v celosvetovom rebríčku posunula na štvrté miesto, keď ju na treťom mieste predbehlo Nemecko.

Ďalšia predpoveď veštca znela, že tento rok nás čaká „drastický vývoj“ v sektore zdravotníctva a v posledných týždňoch sa potvrdilo, že sa v súčasnosti pracuje na vakcíne proti rakovine pľúc. Na vakcíne „LungVax“ pracujú spoločne vedci z Oxfordskej univerzity, Inštitútu Francisa Cricka a University College London, ktorí získali 1,7 milióna libier (2 139 225 USD) od veľkých britských charitatívnych organizácií na financovanie 3 000 vakcín.

Nielen predpovede Báby Vangy bijú na poplach pred rokom 2024. „Živý Nostradamus“ Athos Salomé varoval, že rok 2024 bude rokom „novej kapitoly v dejinách ľudstva“. Jednou z jeho predpovedí pre rok 2024 bolo, že nastanú „tri dni temnoty“.

V roku 2023 Salomé pre denník Daily Star povedal, že „Zem zasiahne slnečná erupcia a že budeme mať výron koronálnej hmoty (CME)“. Tie sa síce vyskytujú každých niekoľko dní, ale zvyčajne nemajú na Zem veľký vplyv. Avšak 24. marca vedci pozorovali „veľký výron koronálnej hmoty zo Slnka triedy „X“,“ ako uvádza portál Tyla. Išlo pravdepodobne o najväčšiu slnečnú búrku od roku 2017.

Jej účinky ešte neboli úplne zmerané, ale Salomé odhadol, že slnečná erupcia bude trvať tri dni v čiernej tme. Pre denník The Star minulý rok povedal: „Práca sa zaoberá konšpiračnými teóriami o troch dňoch tmy, ktoré sa zhodujú s úplným zatmením Slnka 8. apríla 2024, a vyvoláva obavy z výronov koronálnej hmoty (CME).

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie