Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vezmite igelitové vrecko z kuchyne a položte ho na metlu. Ušetríte si čas a nervy

09.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Aká je najlepšia metla na zametanie? Ukazuje sa, že každá z nich bude dobrá, ak použijete jeden šikovný trik s použitím igelitového vrecka. Prvýkrát som ju videla použiť u starej mamy. Bola som šokovaná výsledkami, ktoré prináša. Najlepšia metla na zametanie. Foto: súkromný archív Doma sa často […]
Menej ako 1 min. min.

09.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Aká je najlepšia metla na zametanie? Ukazuje sa, že každá z nich bude dobrá, ak použijete jeden šikovný trik s použitím igelitového vrecka. Prvýkrát som ju videla použiť u starej mamy. Bola som šokovaná výsledkami, ktoré prináša.

Najlepšia metla na zametanie.
Foto: súkromný archív

Doma sa často delíme na zástancov klasických metiel a vysávačov. Ak patríte do prvej skupiny a hľadáte spôsob, ako lepšie pozametať, máme pre vás zaujímavé riešenie. Výrazne zlepší účinky tradičného upratovania.

Najlepšia metla na zametanie. Trik mojej babičky je hitom v rodine

Ak neradi vyhadzujete veci, ktoré by sa ešte mohli hodiť, a vaša kuchyňa je plná nepotrebných igelitiek, tento trik je pre vás ako stvorený. Túto metódu ma naučila moja stará mama. Nasaďte igelitové vrecko na klasickú metlu a užívajte si výsledky. Prípadné vlasy, srsť či väčšie čiastočky sa už do štetín nezamotajú a ľahko sa prilepia na vrecko, ktoré ich vďaka elektrostatickému náboju pritiahne k sebe ako magnet.

Čo robí voda a ocot? Nastriekajte tento roztok na svoju metlu a vychutnajte si efekt

Najväčšou nevýhodou tradičných metiel je, že čiastočky prachu a nečistôt sa pri upratovaní radi vznášajú vo vzduchu. Na to však existuje jedno šikovné riešenie. Striekanie octu a vody na kefu môže zefektívniť čistenie. Po prvé, mierne navlhčená metla lepšie pritiahne jemné nečistoty a zabráni ich šíreniu. Po druhé, ocot pôsobí ako prírodný dezinfekčný prostriedok, ktorý pomáha udržiavať metlu a povrchy, ktoré zametáme, čisté.

Najlepšia metla na zametanie. Trik mojej babičky je hitom v rodine.
Foto: súkromný archív

Ako prať, aby na oblečení neostala srsť? Problému sa rýchlo zbavíte vďaka igelitovému vrecku

Igelitové vrecko má aj ďalšie zaujímavé využitie, o ktorom málokto vie. Ak máme doma zvieratá a pranie bielizne je naša nočná mora, stačí ho hodiť do práčky. Bude fungovať ako suchý zips na srsť, vlasy alebo inú špinu. Vďaka tomu získa bielizeň druhý život bez toho, aby skončila rovno v koši a vy budete mať čisté oblečenie bez nečistôt.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Iní kupujú prostriedky proti potravinovým moliam v obchodoch a preplácajú. Ja zbieram najlepší liek na lúke

Zabudli ste vyvesiť bielizeň a vaše oblečenie smrdí ako stuchlina? Nalejte polovicu pohára do vody a problém je vyriešený

The post Vezmite igelitové vrecko z kuchyne a položte ho na metlu. Ušetríte si čas a nervy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie