Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vezmite plastové vrecko a zakryte ho bublinkovou fóliou. Lacnejší spôsob, ako si poradiť s preplnenou chladničkou, nenájdete!

30.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/stux). Používame ju každý deň na ochranu alebo balenie jemných predmetov. Bublinková fólia je tiež obľúbenou hračkou detí a jej rozbíjanie je často veľká zábava. Ako však môže byť bublinková fólia užitočná pred Veľkou nocou nezrejmým a užitočným spôsobom? Ako využiť bublinkovú fóliu v domácej kuchyni? Ušetrí vám to […]
Menej ako 1 min. min.

30.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/stux).

Používame ju každý deň na ochranu alebo balenie jemných predmetov. Bublinková fólia je tiež obľúbenou hračkou detí a jej rozbíjanie je často veľká zábava. Ako však môže byť bublinková fólia užitočná pred Veľkou nocou nezrejmým a užitočným spôsobom?

Ako využiť bublinkovú fóliu v domácej kuchyni? Ušetrí vám to celý majetok.
Foto: Pixabay/stux

Napriek súčasným trendom neplytvania jedlom a zdieľania jedla majú Slováci stále tendenciu počas sviatočnej sezóny priveľa variť. Bublinková fólia tu prichádza na pomoc a áno, vieme, že je to celkom nezrejmá voľba. Garantujeme Vám však, že ak ju dáte aspoň raz do chladničky, neprestanete s týmto jednoduchým trikom ani v budúcnosti.

Ako využiť bublinkovú fóliu v domácej kuchyni? Ušetrí vám to celý majetok

Najčastejšie je bublinková fólia ideálna ako ochrana jemných predmetov. Keď do nej zabalíte mäkkú zeleninu a ovocie, výrazne predĺžite ich trvanlivosť. Toto je však len jedna možnosť využitia fólie. Keď ňou vysteliete všetky police, dokonale ich ochránite pred nečistotami a choroboplodnými zárodkami, takže ich nebude treba veľmi často čistiť.

Po tretie, a možno to najdôležitejšie – vďaka bublinkovej fólii ušetríte viac peňazí za jedlo. Stačí si zobrať obyčajné igelitové vrecko a vnútro prikryť bublinkovou fóliou. Takto si vytvoríte termotašku na potraviny, ktorá bude skvele fungovať v chladničke aj vonku, napr. počas jarného pikniku, pretože výborne udržiava chlad.

Ďalšie nesamozrejmé využitie bublinkovej fólie v domácnosti.
Foto: shutterstock/DyrElena

Ďalšie nesamozrejmé využitie bublinkovej fólie v domácnosti. Neuveríte, na čo všetko sa dá použiť

Stále to nie je všetko. Ukazuje sa, že bublinková fólia môže byť užitočná aj pri upratovacích alebo záhradníckych prácach:

Keď fóliu položíte na hlavu mopu, výrazne vám uľahčí čistenie podláh. Mop obklopený fóliou pozbiera všetky nečistoty a nezanecháva šmuhy.

Bublinková fólia je skvelá aj do záhrady, pretože sa ňou dajú obaliť rastliny vystavené mrazu a predĺžiť ich životnosť.

Ak sa vám jedného dňa doma minú handričky, neprepadajte panike! Bublinková fólia je ideálna na čistenie jemných povrchov. Navyše nezanecháva žiadne škrabance!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zafarbená biela bielizeň? Nebojte sa! Triviálny domáci trik za drobné zachráni situáciu

Zošediveli vám ponožky? Existuje na to jednoduchý domáci trik! Budú biele ako nové

The post Vezmite plastové vrecko a zakryte ho bublinkovou fóliou. Lacnejší spôsob, ako si poradiť s preplnenou chladničkou, nenájdete! appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie