Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vezmite si pampersku a vložte ju do mrazničky. Najprv sa budete smiať, potom sa poďakujete

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/ljflommom). Jednorazové plienky, hoci sa používajú relatívne krátko, zaberajú veľkú časť života. To dobre vedia novopečení rodičia, ktorí na ne mesačne minú desiatky EUR. V 99 percentách prípadov ich používame len na jeden zjavný účel. Ukazuje sa, že môžu byť užitočné aj v kuchyni. Jednorazové plienky, hoci sa používajú […]
Menej ako 1 min. min.

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/ljflommom).

Jednorazové plienky, hoci sa používajú relatívne krátko, zaberajú veľkú časť života. To dobre vedia novopečení rodičia, ktorí na ne mesačne minú desiatky EUR. V 99 percentách prípadov ich používame len na jeden zjavný účel. Ukazuje sa, že môžu byť užitočné aj v kuchyni.

Jednorazové plienky, hoci sa používajú relatívne krátko, zaberajú veľkú časť života. To dobre vedia novopečení rodičia
Foto: instagram.com/ljflommom

Jednorazové plienky sú spásou mnohých rodičov. Hoci sa od nich čoraz viac upúšťa a prechádza sa na ekologickejšie opakovane použiteľné plienky, v domácnostiach s malými deťmi stále vládnu tie štandardné. Väčšina ľudí pozná len jedno ich použitie. Ukazuje sa, že môžu byť užitočné aj pri činnosti, ktorá nemusí nevyhnutne súvisieť s potomstvom.

Pampers nie sú užitočné len pre deti

Na výber je naozaj široká škála plienok. V obchodoch si môžeme vybrať medzi rôznymi spoločnosťami, typmi, farbami, ich účelom alebo inými vlastnosťami, ako je napríklad šetrnosť k životnému prostrediu. To všetko preto, aby sme pre svoje deti zabezpečili čo najväčšie pohodlie za cenu, ktorá nám vyhovuje. Ukazuje sa, že nielen naše deti môžu mať z pampersok úžitok. Okrem ich štandardného použitia môžu byť veľmi užitočné aj v kuchyni. Najmä v letných mesiacoch.

Pampersy dajte do mrazničky. Keď sa prestaneš smiať, poďakuješ sa.

Trik s mrazením plienok sa môže zdať smiešny, ale keď viete, na aký účel slúži, dáva veľký zmysel. S touto metódou sa môžeme zoznámiť prostredníctvom Instagramu, kde jedna z jeho používateliek Lisa Flom testuje spôsoby riešenia rôznych problémov. Pred časom sa na profile matky dvoch detí objavilo video, ktoré už lajklo viac ako 170 000 ľudí. Ukazuje v ňom, ako vezme čistú plienku, rozbalí ju a do stredu naleje vodu. Potom ju vloží do mrazničky. Po nejakom čase ju vyberie, rozbalí a vloží do nej fľašu s nápojom. Zabalí ju spolu s plienkou a je hotovo. Je to triviálny a dômyselný spôsob, ako udržať nápoje v chlade.

Tento patent je ideálny, keď idete v lete na prechádzku, na pláž alebo do parku a nestihli ste si nápoj vopred vychladiť. Po zabalení do ľadových obalov sa fľaša rýchlo ochladí a my si môžeme vychutnať osviežujúci nápoj.

Pod príspevkom bolo dosť komentárov. Veľké množstvo ľudí bolo pobúrených tým, že pampersky nie sú najlacnejšie. Je však dobré si uvedomiť, že sú rýchlym spôsobom chladenia nápojov v núdzi a nie zakaždým. Ak nie ste v časovej tiesni, stačí fľaše na chvíľu odložiť do chladničky alebo ich vložiť do mrazničky. Niektorí komentátori boli tiež pobúrení, že mamička používa túto metódu na chladenie piva. Aj keď je všetko pre ľudí, odporúčame vám, aby ste ho však nahradili niečím bez obsahu alkoholu. Zmrazený patent na plienky bude rovnako dobre fungovať aj na džús alebo vodu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Za pár drobných. Uvoľní toaletu rýchlejšie ako chemický prostriedok. Rozpúšťa upchatie a nečistoty

5 jednoduchých spôsobov ako byť (oveľa) lepším otcom

The post Vezmite si pampersku a vložte ju do mrazničky. Najprv sa budete smiať, potom sa poďakujete appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie