Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Via ferratový svet sa otvoril od 1. mája: Skalka privíta milovníkov adrenalínu!

Máme dobré správy pre všetkých nadšencov lezenia a adrenalínu! Via ferratový svet na Skalke sa otvoril 1. mája 2024, čo umožňuje milovníkom prírody a dobrodružstva objavovať krásy okolia a užívať si nezabudnuteľné okamihy na čerstvom vzduchu. Tí, ktorí sa už s ferratovým svetom zoznámili, vedia, že toto miesto ponúka nádherné výhľady a vzrušujúce lezecké trasy […]
Menej ako 1 min. min.

Máme dobré správy pre všetkých nadšencov lezenia a adrenalínu! Via ferratový svet na Skalke sa otvoril 1. mája 2024, čo umožňuje milovníkom prírody a dobrodružstva objavovať krásy okolia a užívať si nezabudnuteľné okamihy na čerstvom vzduchu.

Tí, ktorí sa už s ferratovým svetom zoznámili, vedia, že toto miesto ponúka nádherné výhľady a vzrušujúce lezecké trasy pre všetky úrovne zručností. Tí, ktorí sa rozhodnú vyskúšať ferraty po prvý raz, môžu očakávať kombináciu športu, prírody a krásnych scenérií.

Upozorňujeme návštevníkov, že Via Ferrata komín zatiaľ zostáva zatvorená. Ako informuje mesto Kremnica, predpokladaný termín otvorenia tejto časti je 1. júna 2024. Prosím, dbajte na toto upozornenie a plánujte svoje výlety na Skalke v súlade s aktuálnymi informáciami.

Vaša bezpečnosť je prioritou. Preto je povinnou výbavou ferratový set, bez ktorého je vstup na ferraty zakázaný. Ak set nevlastníte, máte možnosť si ho rezervovať a požičať v Relax centre na Skalke.

Pri zapožičaní ferratového setu v Relax centre dostanete zľavu 50% na všetky jeho služby. Ideálna príležitosť užiť si adrenalín na ferratách a zároveň relaxovať po výkone v Relax centre.

Neváhajte a využite túto jedinečnú príležitosť na lezenie po via ferratách na Skalke. Užite si dobrodružstvo, nádherné výhľady a zároveň dbajte na svoju bezpečnosť. Tešíme sa na vás na Skalke!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie