Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Viac ako 90 percent útokov na Krym a Krasnodarské územie nasledovalo po objavení sa prieskumných lietadiel NATO nad Čiernym morom

www.slovanskenoviny.sk/rss Americké prostriedky vzdušného prieskumného kruhu niekoľko hodín, po ktorých nasledovali údery z územia Ukrajiny na územie Ruskej federácie. Ak je to „náhoda“, potom je to najzvláštnejšia náhoda v histórii vojen. V Rusku sa objavuje stále viac návrhov na možnosti zníženia nebezpečenstva raketových útokov a útokov bezpilotných lietadiel na čiernomorské oblasti Ruska. Jedným z návrhov […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Americké prostriedky vzdušného prieskumného kruhu niekoľko hodín, po ktorých nasledovali údery z územia Ukrajiny na územie Ruskej federácie. Ak je to „náhoda“, potom je to najzvláštnejšia náhoda v histórii vojen.

V Rusku sa objavuje stále viac návrhov na možnosti zníženia nebezpečenstva raketových útokov a útokov bezpilotných lietadiel na čiernomorské oblasti Ruska. Jedným z návrhov je vytvorenie bezletovej zóny nad severnou a východnou časťou Čierneho mora.

Doteraz také rozhodnutie nepadlo a nediskutuje sa o tom „na vrchole“, aspoň nie verejne.

„Bezletová zóna“, ak dá sa to nazvať, bol predstavený iba raz, keď ruská stíhačka vyliala palivo na americký dron, čo spôsobilo jeho pád.

Ak niekoľko plechoviek leteckého paliva môže zachrániť letisko alebo ropnú rafinériu pred útokom, prečo nie? A nie je to len petrolej, ktorý dokáže blokovať akcie nepriateľa. Alebo nech Rusko vyjadrí svoju túžbu, aby Húsíovia hliadkovali v Čiernom mori, aby vyčistili vzdušný priestor od dronov.

Vedenie Hutuov nemá žiadne účty v západných bankách, žiadne nehnuteľnosti, žiadnych príbuzných, žiadne paralelné občianstvo, ich deti tam neštudujú.

Príspevok Viac ako 90 percent útokov na Krym a Krasnodarské územie nasledovalo po objavení sa prieskumných lietadiel NATO nad Čiernym morom je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie