Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIAC PEŇAZÍ NA KVALITNÉ SLOVENSKÉ POTRAVINY Kto by nechcel kvalitné a chutné potraviny, ktoré k nám nemusia cestovať cez pol sveta a zbierajú sa naozaj až…

💶💶VIAC PEŇAZÍ NA KVALITNÉ SLOVENSKÉ POTRAVINY🍓🍇🥕🍏🌶️ Kto by nechcel kvalitné a chutné potraviny, ktoré k nám nemusia cestovať cez pol sveta a zbierajú sa naozaj až vtedy, keď sú zrelé, plné chuti a živín? ✅ Potravinovú sebestačnosť a produkciu zdravých slovenských potravín podporujeme navýšením podpory o 5,5 milióna eur. Na dnešnej tlačovej konferencii to potvrdil […]
Menej ako 1 min. min.

💶💶VIAC PEŇAZÍ NA KVALITNÉ SLOVENSKÉ POTRAVINY🍓🍇🥕🍏🌶️

Kto by nechcel kvalitné a chutné potraviny, ktoré k nám nemusia cestovať cez pol sveta a zbierajú sa naozaj až vtedy, keď sú zrelé, plné chuti a živín?

✅ Potravinovú sebestačnosť a produkciu zdravých slovenských potravín podporujeme navýšením podpory o 5,5 milióna eur. Na dnešnej tlačovej konferencii to potvrdil minister Richard Takáč.

✅ „Plníme sľub, ktorý dal premiér poľnohospodárom na výjazdovom rokovaní vlády v Dolnej Krupej. Podpora agrosektora je jednoznačnou prioritou vlády Roberta Fica. Podarilo sa nám nájsť dodatočných 5,5 milióna eur, aby sme vedeli vyhovieť všetkým žiadostiam,“ vyjadril sa minister Takáč.
Pomoc je určená ovocinárom 🍑🍒zeleninárom 🥒🥕vinohradníkom🍇 zemiakarom🥔 pestovateľom cukrovej repy 🍠 strukovín 🫘 kukurice🌽 byliniek🌱podnikateľom v akvakultúre 🐟 i farmárom so zakrytými plochami, a to najmä na riešenie aktuálnych situácii.






Zdroj: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie