Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Victory Securities v Hongkongu predstavuje Bitcoin a Ethereum (ETF)

Spoločnosť Victory Securities v Hongkongu nedávno odhalila svoje poplatky za fondy obchodované na burze Bitcoin a Ethereum (ETF) po tom, čo regionálne úrady schválili obchodovanie s týmito kryptomenovými produktami. Tento krok prichádza po nedávnom schválení kryptomenových ETF produktov Hongkonskou komisiou pre cenné papiere a futures (SFC), čo signalizuje významný krok v prijímaní kryptomien v Ázii. […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť Victory Securities v Hongkongu nedávno odhalila svoje poplatky za fondy obchodované na burze Bitcoin a Ethereum (ETF) po tom, čo regionálne úrady schválili obchodovanie s týmito kryptomenovými produktami. Tento krok prichádza po nedávnom schválení kryptomenových ETF produktov Hongkonskou komisiou pre cenné papiere a futures (SFC), čo signalizuje významný krok v prijímaní kryptomien v Ázii.

Návrhy poplatkov na primárnom trhu pre Bitcoin a Ethereum ETF sa pohybujú od 0,5% do 1% z celkovej transakcie, s minimálnym poplatkom 850 dolárov. Poplatky na sekundárnom trhu sú nižšie, s 0,15% pre online transakcie a 0,25% pre telefonické transakcie. Tieto poplatky poskytujú flexibilitu a možnosti pre rôzne preferencie investorov.

Podobné poplatky sú implementované aj americkými správcami aktív pre spotové Bitcoin ETF. Napríklad Franklin Templeton má poplatok 0,19% za svoj Bitcoin ETF, zatiaľ čo iné ETF sa pohybujú medzi 0,20% a 0,90%. Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) však účtuje vyšší poplatok vo výške 1,5%.

Schválenie spotových Bitcoin a Ether ETF v Hongkongu predstavuje kľúčový vývoj pre región. Okrem Victory Securities sa ďalší správcovia aktív, vrátane hongkonských jednotiek Harvest Fund Management, Bosera Asset Management a China Asset Management (ChinaAMC), pripravujú na spustenie vlastných ETF. Tieto kroky nasledujú po nedávnom schválení troch poskytovateľov ETF zo strany SFC, čo naznačuje pozitívny trend v kryptomenovom sektore v Hongkongu.

Zatiaľ čo širší čínsky trh zostáva obmedzený voči obchodovaniu s kryptomenami po zásahu v roku 2021, Hongkong sa postupne stáva regulovaným centrom kryptomien s cieľom konkurovať ďalším finančným uzlom, ako sú Dubaj a Singapur. Tento vývoj by mohol prilákať viac tradičných investorov, ktorí hľadajú bezpečnejší a regulovaný spôsob, ako investovať do kryptomien.

Zavedenie ETF v Hongkongu by mohlo viesť k významnému prílevu kapitálu do kryptomien v regióne, čím by sa zmenil tradičný pohľad na tieto aktíva a posilnil by sa ich status ako investičných príležitostí. Tým sa Hongkong môže stať dôležitým hráčom v oblasti kryptomien a regulovaných investícií, čím by sa otvorili nové cesty pre rast a inovácie v kryptomenovom priemysle.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok Victory Securities v Hongkongu predstavuje Bitcoin a Ethereum (ETF) je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie