Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vídeň: Muslim zaútočil nožem na policistu, snažil se mu podřezat krk, trefil se naštěstí jen do neprůstřelné vesty (video)

O tomto útoku jste si zde mohli nedávno přečíst prakticky hned poté, co k němu došlo. Nicméně v té době ještě nebyly dostupné žádné záběry z incidentu, který jen náhodou neskončil tragicky. Nyní se objevilo video, které celý útok ukazuje. Policista (24 let) provedl na konci května kontrolu totožnosti ve vídeňské čtvrti Favoriten. Jde o […]
Menej ako 1 min. min.

O tomto útoku jste si zde mohli nedávno přečíst prakticky hned poté, co k němu došlo. Nicméně v té době ještě nebyly dostupné žádné záběry z incidentu, který jen náhodou neskončil tragicky.

Nyní se objevilo video, které celý útok ukazuje.

Policista (24 let) provedl na konci května kontrolu totožnosti ve vídeňské čtvrti Favoriten. Jde o plně islamizovanou čtvrť, kde již původní obyvatelstvo téměř nenajdete.

Na videozáznamu je vidět, jak se k němu zezadu blíží muž. Odhodlaně se přiblíží k policistovi, zamíří mu na krk a probodne ho.

Čepel naštěstí minula hrdlo. Předmět se odrazil od policistovy neprůstřelné vesty. Lehce zraněný policista duchapřítomně ustoupil a dostal se z nebezpečné zóny. Vysílačkou upozornil ostatní kolegy.

O něco později se policii podařilo útočníka (41 let) z Jordánska zpacifikovat elektrickým šokem. Nyní je již údajně znám i motiv muže.

Jordánec tvrdí, že chtěl  spáchat sebevraždu policajtem.

Co to znamená: Chtěl nechat policii, aby ho zastřelila. Řekl to při výslechu. Policejní mluvčí Markus Dittrich řekl novinám „Krone“: „Bylo mu jedno, jestli policista zemře.“

Jordánec je vyšetřován pro pokus o vraždu.

K uvedenému jen dodávám, že to podstatné o motivu uvedeno není. Snaha o „halal podřezání“ káfira nám jasně ukazuje poněkud jiný motiv, než jak jej podávají mainstreamová média.

Jordánec chtěl samozřejmě policistu podřezat, což by pro něj byla jasná vstupenka do ráje k jeho 72 pannám.

Tedy zřejmě skutečně počítal s tím, že až policistu zabije, bude zastřelen jeho kolegou, nicméně stejně tak předpokládal, že se záhy dostane k Alláhovi jako uctívaný hrdina.

Věděl, že by byl oslavován celou muslimskou populací, podobně, jako je nyní oslavován například i Afghánec, který útočil v Mannheimu.

 

Angriff in Wien: Jordanier will Polizisten Messer in den Hals stechen #nius #news #gewalt #migration pic.twitter.com/kppa8bM08O

— NIUS (@niusde_) June 7, 2024

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie