Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Ako vidí Škodu Kodiaq dizajnér Oliver Stefani?

Nová Škoda Kodiaq je priestrannejšia a praktickejšia ako predchodca, prináša aj úplne nový dizajn s prvkami jazyka Modern Solid. Tím dizajnérov sa zameral nielen na to, aby bol Kodiaq elegantný, ale aj na to, aby na prvý pohľad vyjadroval priestor, ktorý posádke ponúka. Prednej časti dominuje výrazná maska chladiča, ktorá je prepojená so svetlometmi. Tá […]
Menej ako 1 min. min.

Nová Škoda Kodiaq je priestrannejšia a praktickejšia ako predchodca, prináša aj úplne nový dizajn s prvkami jazyka Modern Solid. Tím dizajnérov sa zameral nielen na to, aby bol Kodiaq elegantný, ale aj na to, aby na prvý pohľad vyjadroval priestor, ktorý posádke ponúka.

Prednej časti dominuje výrazná maska chladiča, ktorá je prepojená so svetlometmi. Tá nadväzuje na horné svetlá z tradičnej grafiky modelov značky Škoda a obsahuje aj svetelný prvok, ktorý spája línie pre denné svietenie umiestnené v horných partiách. Zaujímavé sú aj zadné svetlomety, ktoré auto pomáhajú opticky rozšíriť a zvýrazniť jeho priestrannosť.

Architektúra dvoch ostrovov  

Interiér je zameraný na praktickosť a funkčnosť. Napríklad volič prevodovky nenájdete na stredovej konzole, presťahoval sa pod volant. Praktickým detailom sú napríklad aj otočné ovládače Smart Dials. Interiér sa riadi architektúrou dvoch ostrovov, pričom jeden je pre vodiča a druhý pre spolujazdca.

Okrem týchto viditeľných výhod prináša nový Kodiaq aj širokú škálu pohonných jednotiek vrátane plug-in hybridnej verzie s elektrickým dojazdom až 100 kilometrov a celý rad najmodernejších asistentov, vďaka ktorým je cestovanie bezpečnejšie a komfortnejšie.

 

The post VIDEO: Ako vidí Škodu Kodiaq dizajnér Oliver Stefani? appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie