Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Anna Belousovová o atentáte na Roberta Fica, o polarizácii spoločnosti, motívoch atentátnika

www.slovanskenoviny.sk/rss O agresívnej a nenávistnej politike niektorých strán & politikov aj o úlohe verejnoprávnych a korporátnych médií pri radikalizácii útočníka sfanatizovaného progresívnymi liberálmi, ktorých prirovnala k fašistom. V rozhovore pre reláciu „Diskusia na palete“ sa bývalá predsedníčka SNS, súčasná šéfka mimoparlamentnej strany Alternatíva pre Slovensko a kandidátka do Európskeho parlamentu Anna Belousovová vyjadrila k aktuálnemu […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

O agresívnej a nenávistnej politike niektorých strán & politikov aj o úlohe verejnoprávnych a korporátnych médií pri radikalizácii útočníka sfanatizovaného progresívnymi liberálmi, ktorých prirovnala k fašistom.

V rozhovore pre reláciu „Diskusia na palete“ sa bývalá predsedníčka SNS, súčasná šéfka mimoparlamentnej strany Alternatíva pre Slovensko a kandidátka do Európskeho parlamentu Anna Belousovová vyjadrila k aktuálnemu spoločensko-politickému dianiu v súvislosti s pokusom zavraždiť premiéra Roberta Fica a pokračujúcim hecovaním spoločnosti verejnoprávnou RTVS a korporátnymi médiami.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Rozhvory s Mimi Šramovou / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Anna Belousovová o atentáte na Roberta Fica, o polarizácii spoločnosti, motívoch atentátnika je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie