Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: „Atentát na Fica je varovaním aj pre Orbána a Vučiča. Kolektívny Západ dekády pracuje na rozbíjaní slovanských vzťahov.

www.slovanskenoviny.sk/rss Hlavný hegemón však stráca pôdu pod nohami, svet sa radikálne mení. Tí, ktorí sa neprispôsobia multipolárnemu svetu, budú trpieť a živoriť,“ tvrdí Pavol Slota. Pilotné vydanie Debatného klubu portálu Na palete s predsedom Národnej strany DOMOV a kandidátom na poslanca Európskeho parlamentu Pavlom Slotom. V prvej polovici debaty s moderátorom Pavlom Kapustom sa venuje […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Hlavný hegemón však stráca pôdu pod nohami, svet sa radikálne mení. Tí, ktorí sa neprispôsobia multipolárnemu svetu, budú trpieť a živoriť,“ tvrdí Pavol Slota.

Pilotné vydanie Debatného klubu portálu Na palete s predsedom Národnej strany DOMOV a kandidátom na poslanca Európskeho parlamentu Pavlom Slotom. V prvej polovici debaty s moderátorom Pavlom Kapustom sa venuje perspektívam slovensko-ruských vzťahov a opisuje pozitívne dojmy z návštevy Petrohradu, kde sa zúčastnil osláv 79. výročia víťazstva nad fašizmom. V ďalšej časti relácie rozoberá vnútropolitickú tému č. 1: atentát na predsedu vlády SR Roberta Fica.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Na palete / InfoVojna

Príspevok VIDEO: „Atentát na Fica je varovaním aj pre Orbána a Vučiča. Kolektívny Západ dekády pracuje na rozbíjaní slovanských vzťahov. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie