Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: „Atentát na Roberta Fica je výsledok úspešnej dlhoročnej štvavej kampane konkrétnych politikov, médií a novinárov.

www.slovanskenoviny.sk/rss Teraz však od zodpovednosti za pokus zavraždiť premiéra sfanatizovaným prívržencom opozície, ktorý bol ovplyvnený vašou nenávisťou, utekáte. Výnimkou je jeden človek,“ skonštatoval šéf Úradu vlády Gedra. Vedúci Úradu vlády SR Juraj Gedra vo svojom videu poukazuje na politický motív páchateľa atentátu, ktorý je priaznivcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej, Ivana Korčoka a súčasnej opozície na […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Teraz však od zodpovednosti za pokus zavraždiť premiéra sfanatizovaným prívržencom opozície, ktorý bol ovplyvnený vašou nenávisťou, utekáte. Výnimkou je jeden človek,“ skonštatoval šéf Úradu vlády Gedra.

Vedúci Úradu vlády SR Juraj Gedra vo svojom videu poukazuje na politický motív páchateľa atentátu, ktorý je priaznivcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej, Ivana Korčoka a súčasnej opozície na čele s progresívnymi liberálmi. Pripomenul neustále protesty pred domom predsedu Smeru-SSD, truhly, šibenice, päť nenávistných kníh z redakcie portálu Aktuality, kampane mimovládok a tisíce nenávistných článkov, ktoré spravili z Roberta Fica číre zlo.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube / InfoVojna

Príspevok VIDEO: „Atentát na Roberta Fica je výsledok úspešnej dlhoročnej štvavej kampane konkrétnych politikov, médií a novinárov. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie