Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO Becík: Voči nezmyselným krokom v Európskom parlamente budeme tvrdo oponovať a ja sa voči nim postavím

www.slovanskenoviny.sk/rss Predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja, Branislav Becík to v rozhovore povedal jasne. Má obavy z liberálnych strán. Tie chcú v EÚ zavádzať do praxe hlúpe nariadenia. Podľa nich by sme mali zničiť naše chovy hospodárskych zvierat a búrať domy našich rodičov a starých rodičov, pretože nespĺňajú nejaké ich, nové normy. Becík sľubuje, že voči takýmto […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja, Branislav Becík to v rozhovore povedal jasne. Má obavy z liberálnych strán.

Tie chcú v EÚ zavádzať do praxe hlúpe nariadenia. Podľa nich by sme mali zničiť naše chovy hospodárskych zvierat a búrať domy našich rodičov a starých rodičov, pretože nespĺňajú nejaké ich, nové normy. Becík sľubuje, že voči takýmto nápadom sa v EP postaví.

Becík sľubuje, že voči takýmto nápadom sa v EP postaví

Liberálne strany podľa Becíka začínajú mať väčšinu v Europarlamente. Upozorňuje na hlúpe nariadenia, ktoré sa prijímajú. Dáva za príklad snahu o kontrolu chovov dobytka. „Predsa nebudeme likvidovať naše chovy len preto, že produkujú CO2!“ hovorí B. Becík. Tie predsa pre nás produkujú zdravé potraviny, dodal.

Máme búrať domy našich rodičov?

Upozornil aj na ďalšie nezmyselné nariadenia z EÚ, týkajúce sa rôznych energetických certifikátov. Nebudeme predsa búrať domy našich rodičov a starých rodičov len preto, že nespĺňajú nejaké nové pravidlá, povedal. Becík. „Voči nezmyselným krokom v Európskom parlamente budeme tvrdo oponovať a ja sa voči nim postavím,“ dodal.

K videu, ktoré pridal na sociálnu sieť dopísal aj tieto slová: „Musíme si dať veľký pozor, koho v najbližších voľbách pošleme zastupovať naše národno-štátne záujmy. Ja a moji kolegovia zo strany Hlas – sociálna demokracia sme pripravení suverénne hájiť Slovensko a všetkých jeho občanov na európskej pôde.“

ereport.sk

Príspevok VIDEO Becík: Voči nezmyselným krokom v Európskom parlamente budeme tvrdo oponovať a ja sa voči nim postavím je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie