Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Blaha o totalitnej budúcnosti v réžii spanilých pokrokárov z Progresívneho Slovenska,

www.slovanskenoviny.sk/rss Ktorí v predvolebnej kampani k svetlejším zajtrajškom do europarlamentu zasnene pózujú ako voľakedy ich duchovní vodcovia a ideologickí predchodcovia s jediným správnym názorom. Podpredseda NR SR Ľuboš Blaha (Smer-SSD) vo svojom videu prirovnal stvárnenie vodcov Progresívneho Slovenska na predvolebných billboardoch k propagandistickej štylizácii pohlavárov nacistického a fašistického režimu na fotografiách z časov, keď Adolf […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ktorí v predvolebnej kampani k svetlejším zajtrajškom do europarlamentu zasnene pózujú ako voľakedy ich duchovní vodcovia a ideologickí predchodcovia s jediným správnym názorom.

Podpredseda NR SR Ľuboš Blaha (Smer-SSD) vo svojom videu prirovnal stvárnenie vodcov Progresívneho Slovenska na predvolebných billboardoch k propagandistickej štylizácii pohlavárov nacistického a fašistického režimu na fotografiách z časov, keď Adolf Hitler a jemu lojálni politickí spojenci usilovali presadiť v Európe a vo svete vlastnú podobu totalitného svetového poriadku.

„Keď som videl billboardy Progresívcov, chytal som sa za hlavu. Ódor pózuje presne tak isto, ako istí politici v nie tak dávnej minulosti – neuveríte, ktorí … ,“ uviedol Blaha.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Blaha o totalitnej budúcnosti v réžii spanilých pokrokárov z Progresívneho Slovenska, je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie