Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Český novinár a moderátor Luboš Xaver Veselý pripomenul, ako progresívna radikálna aktivistka Magda Vášáryová okamžite po Ficovom víťazstve v parlamentných voľbách cielene hecovala spoločnosť

www.slovanskenoviny.sk/rss Podnecovala nenávisť nielen voči Ficovi, ale aj voči obrovskej časti slovenských voličov, keď ich označila za antisystémových voličov a spodinu nášho národa. „Milá zlatá Vášáryová, ty spodino, já Ti ze srdce přeju, aby Ti mráz roztrhnul prdel!,“ reagoval na jej nehorázne slová. Český moderátor a novinár Luboš Xaver Veselý z XTV vo svojej kontaktnej […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Podnecovala nenávisť nielen voči Ficovi, ale aj voči obrovskej časti slovenských voličov, keď ich označila za antisystémových voličov a spodinu nášho národa. „Milá zlatá Vášáryová, ty spodino, já Ti ze srdce přeju, aby Ti mráz roztrhnul prdel!,“ reagoval na jej nehorázne slová.

Český moderátor a novinár Luboš Xaver Veselý z XTV vo svojej kontaktnej relácii Xaver Live komentoval aktuálne udalosti v súvislosti s atentátom na predsedu slovenskej vlády Roberta Fica spáchaný priaznivcom prezidentky Zuzany Čaputovej, Ivana Korčoka a súčasnej slovenskej opozície, ktorí s pomocou verejnoprávnych & korporátnych médií a umelcov sústavne hecovali a rozdeľovali slovenskú spoločnosť a označovali lídra Smeru ako zločinca, mafiána, vraha, diktátora, Putinovho sluhu a zlo, ktoré treba zastaviť, s tým, že oni urobia všetko pre to, aby nevládol. Poukázal aj na konkrétny príklad bývalej herečky a niekdajšej diplomatky Magdalény Vášáryovej, ktorá špinavým spôsobom útočila na ľudí s inými názormi aj na voličov súčasnej vládnej koalície.

„Budeme sa musieť pozrieť, koľko neofašistov, neonacistov vlastne získal Smer tou kampaňou, ktorá bola evidentne zameraná aj na týchto ľudí, ktorí volili predtým SĽ…teda ĽSNS a Republiku. To sa dozvieme až z jasných analýz výsledkov,“ uviedla Vášáryová v povolebnom rozhovore pre český portál Novinky.

Viac vo videu:

Celá relácia Xaver Live:

Zdroj: YouTube Xaver Live / YouTube Slovanské Noviny / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Český novinár a moderátor Luboš Xaver Veselý pripomenul, ako progresívna radikálna aktivistka Magda Vášáryová okamžite po Ficovom víťazstve v parlamentných voľbách cielene hecovala spoločnosť je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie