Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Video: Další náhlé zhroucení v přímém přenosu (video)

V posledních několika letech až příliš často dochází k náhlým kolapsům, přičemž mnohdy se daří tyto události natočit. Kolapsy také častěji než kdy jindy doprovází různé sportovní akce a mnohokrát jsme viděli také moderátory, jak se uprostřed komentáře zhroutí. Další takový případ přichází z Irska. Lidé, kteří v pondělí sledovali irské večerní zprávy, dostali strach […]
Menej ako 1 min. min.

V posledních několika letech až příliš často dochází k náhlým kolapsům, přičemž mnohdy se daří tyto události natočit. Kolapsy také častěji než kdy jindy doprovází různé sportovní akce a mnohokrát jsme viděli také moderátory, jak se uprostřed komentáře zhroutí.

Další takový případ přichází z Irska.

Lidé, kteří v pondělí sledovali irské večerní zprávy, dostali strach o život ženy, která hovořila v jedné z reportáží toho večera. Shirley Scottová z dublinského krizového centra pro oběti znásilnění náhle zkolabovala během rozhovoru a s tvrdým nárazem spadla na zem.

Scottová mluvila v irském veřejnoprávním pořadu RTE News: Six One o případu znásilnění, když začala mrkat a skácela k zemi.

Moderátorka Carla O’Brienová se omluvila a vyzvala diváky, aby vyjádřili své obavy na sociálních sítích. Někdo si myslel, že je docela děsivé vidět ji padat.

„Doufám, že si při pádu neublížila. Úzkostný okamžik,“ napsal někdo další.

Dublinské krizové centrum pro oběti znásilnění krátce po incidentu napsalo, že je v dobrých rukou a je o ni postaráno. Centrum poděkovalo kameramanovi RTE, který jí okamžitě přispěchal na pomoc.

Řada lidí napsala, že za to může vakcína proti covidu-19, uvádí irský list Limerick Leader. Někdo poukázal na to, že před zavedením injekcí mRNA lidé jen zřídka kolabovali v přímém přenosu v televizi.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 5 Průměrně: 5]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie