Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Dr. Richard M. Fleming, ako možný budúci minister zdravotníctva v Trumpovej vláde, vyzval Slovensko zastaviť očkovanie smrtonosnými mRNA vakcínami proti koronavírusu

www.slovanskenoviny.sk/rss Vyzval našu krajinu iniciovať vyšetrovanie pôvodu biologickej zbrane s názvom Covid-19, vedúce k odhaleniu páchateľov tohto bioterorizmu. Americký nukleárny a preventívny kardiológ Dr. Richard M. Fleming už v júni tohto roku požiadal Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. S Dr. Flemingom sa […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Vyzval našu krajinu iniciovať vyšetrovanie pôvodu biologickej zbrane s názvom Covid-19, vedúce k odhaleniu páchateľov tohto bioterorizmu.

Americký nukleárny a preventívny kardiológ Dr. Richard M. Fleming už v júni tohto roku požiadal Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. S Dr. Flemingom sa v prípade zvolenia Donalda Trumpa za prezidenta USA počíta ako s novým ministrom zdravotníctva Spojených štátov. Najnovšie video s Dr. Flemingom zverejnil na svojej stredajšej tlačovej besede splnomocnenec vlády na prešetrenie manažovania pandémie MUDr. Peter Kotlár.

Viac vo videu:

Zdroj: Facebook Martina a Peter / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Dr. Richard M. Fleming, ako možný budúci minister zdravotníctva v Trumpovej vláde, vyzval Slovensko zastaviť očkovanie smrtonosnými mRNA vakcínami proti koronavírusu je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie