Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Erik Kaliňák o dehumanizácii, lžiach a šírení nenávisti, ktoré predchádzali pokusu zavraždiť Roberta Fica.

www.slovanskenoviny.sk/rss Moderátor Žďársky v debate s ním bez sebareflexie a s cynickým úsmevom ignoruje, kto hecoval spoločnosť a debatu o podstate problému, ktorý vyústil k 1. atentátu na slovenského politika v našej histórii, odkláňal úplne iným smerom. Šéf Zboru poradcov poradcov predsedu vlády SR, poslanec NR SR Erik Kaliňák (Smer-SSD) a kandidát na funkciu poslanca […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Moderátor Žďársky v debate s ním bez sebareflexie a s cynickým úsmevom ignoruje, kto hecoval spoločnosť a debatu o podstate problému, ktorý vyústil k 1. atentátu na slovenského politika v našej histórii, odkláňal úplne iným smerom.

Šéf Zboru poradcov poradcov predsedu vlády SR, poslanec NR SR Erik Kaliňák (Smer-SSD) a kandidát na funkciu poslanca Európskeho parlamentu v rozhovore pre progresívno-liberálny portál Startitup o spoločenskej zodpovednosti politikov z koalície a opozície, ako aj o momentálne viditeľnom rozdelení spoločnosti.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Startitup / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Erik Kaliňák o dehumanizácii, lžiach a šírení nenávisti, ktoré predchádzali pokusu zavraždiť Roberta Fica. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie