Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: „Je zázrak, že atentát dokázal Robert Fico prežiť a že nie sme na jeho pohrebe.

www.slovanskenoviny.sk/rss Premiér je pod Božou ochranou. Pokus zavraždiť ho bol dôkladne pripravovaný,“ vyhlásil Huliak pre ruskú televíziu a pripomenul snahy cudzích mocností zbaviť nás suverenity s tým, že predseda slovenskej vlády spoločne s maďarským premiérom Viktorom Orbánom predstavujú silu, ktorá v Európe bráni svoje národné záujmy proti snahám globálneho zločineckého Syndikátu a jeho poskokov nastoliť […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Premiér je pod Božou ochranou. Pokus zavraždiť ho bol dôkladne pripravovaný,“ vyhlásil Huliak pre ruskú televíziu a pripomenul snahy cudzích mocností zbaviť nás suverenity s tým, že predseda slovenskej vlády spoločne s maďarským premiérom Viktorom Orbánom predstavujú silu, ktorá v Európe bráni svoje národné záujmy proti snahám globálneho zločineckého Syndikátu a jeho poskokov nastoliť vo svete agendu a totalitnú diktatúru Nového svetového poriadku.

Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky za SNS Rudolf Huliak, ktorý zároveň šéfuje Výboru NR SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie, v rozhovore pre ruskú štátnu televíziu Rossija 1 pred banskobystrickou nemocnicou komentoval pokus zavraždiť predsedu vlády SR Roberta Fica (Smer-SSD) ideologicky sfanatizovaným priaznivcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej, Ivana Korčoka a súčasnej opozície na čele s progresívnymi liberálmi.

Viac vo videu:

Zdroj: Facebook Rudolf Huliak / YouTube / InfoVojna

Príspevok VIDEO: „Je zázrak, že atentát dokázal Robert Fico prežiť a že nie sme na jeho pohrebe. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie