Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO Kaliňák: Už zastavme obviňovanie klamstvami: Presne takéto klamstvá viedli k atentátu na Roberta Fica

www.slovanskenoviny.sk/rss ,,Niektorí novinári po atentáte na Roberta Fica nenabrali odvahu pozrieť sa na seba do zrkadla a radšej pokračujú v ich vymyslenom príbehu o zlých politikoch a svätých novinároch, uviedol vo videu Vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD). Podľa neho to, čo včera predviedol moderátor politickej relácie na markíze, je svetový rekord v nepochopení toho […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

,,Niektorí novinári po atentáte na Roberta Fica nenabrali odvahu pozrieť sa na seba do zrkadla a radšej pokračujú v ich vymyslenom príbehu o zlých politikoch a svätých novinároch,

uviedol vo videu Vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD).

Podľa neho to, čo včera predviedol moderátor politickej relácie na markíze, je svetový rekord v nepochopení toho čo sa stalo. ,,Ak sa moderátor v priamom prenose vyhlási za pilier demokracie na ktorom stojí a padá celá republika, tak si tu zjavne niekto poplietol sezónu s fazónou. Pilierom demokracie totiž nieje moderátor, ale diskutujúci, ktorí môžu otvorene a bez strachu komunikovať opačné názory,“ vysvetľuje vo videu.

,,Odmietame zaujatosť politických aktivistov, ktorí sa snažia tváriť ako novinári! To isté potrebuje urobiť aj štát s verejnoprávnou RTVS. Novinári nemajú byť tvorcami, ale konzumentmi politiky. Ich vlastný politický názor nemôže tak okato prenikať do ich práce. Toto je jasný motív burcovania spoločnosti. Presne takéto klamstvá viedli k atentátu na Roberta Fica.“ uviedol vo videu minister obrany a dočasne zastupujúci premiér.

ereport.sk

Príspevok VIDEO Kaliňák: Už zastavme obviňovanie klamstvami: Presne takéto klamstvá viedli k atentátu na Roberta Fica je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie