Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Korčokom sfanatizovaný progresívec chcel podpáliť bránu pred budovou Úradu vlády.

www.slovanskenoviny.sk/rss Šéf rezortu vnútra Šutaj Eštok sumarizuje šírenie nenávisti frustrovanými občanmi, ktorí si nebezpečne vylievajú svoju zlosť kvôli volebnému neúspechu militantného vojnového štváča. „Nenávistne prejavy posledných dni sú osobnou vizitkou ľudí, ktorí si takto vylievajú zlosť a povolebnú frustráciu. Ibaže si neuvedomujú, ako nebezpečne ju šíria medzi ľudí a povzbudzujú ich k rovnakým prejavom. Nie […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Šéf rezortu vnútra Šutaj Eštok sumarizuje šírenie nenávisti frustrovanými občanmi, ktorí si nebezpečne vylievajú svoju zlosť kvôli volebnému neúspechu militantného vojnového štváča.

„Nenávistne prejavy posledných dni sú osobnou vizitkou ľudí, ktorí si takto vylievajú zlosť a povolebnú frustráciu. Ibaže si neuvedomujú, ako nebezpečne ju šíria medzi ľudí a povzbudzujú ich k rovnakým prejavom. Nie k prejavom nenávisti voči víťaznému kandidátovi Petrovi Pellegrinimu – on to ustál celé roky a ustojí aj v budúcnosti – ale k prejavom nenávisti k ľuďom, ktorí si mu dovolili dať dôveru, konštatuj vo svojom videu minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Korčokom sfanatizovaný progresívec chcel podpáliť bránu pred budovou Úradu vlády. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie