Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Kšefty predsedníčky Európskej komisie von der Leyenovej (4. časť: Zabudnutý škandál v Nemecku)

www.slovanskenoviny.sk/rss Niekdajší dlhoročný moderátor Televíznych novín v TV Markíza, bývalý hovorca SDĽ, dnes štátny tajomník Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Branislav Ondruš (Hlas-SD) v 4. časti svojho videa poukazuje na to, že progresívni liberáli, ale aj tzv. hlavné médiá účelovo zatajujú a ignorujú aféru predsedníčky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej súvisiacu s predraženým nákupom […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Niekdajší dlhoročný moderátor Televíznych novín v TV Markíza, bývalý hovorca SDĽ, dnes štátny tajomník Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Branislav Ondruš (Hlas-SD) v 4. časti svojho videa poukazuje na to, že progresívni liberáli, ale aj tzv. hlavné médiá účelovo zatajujú a ignorujú aféru predsedníčky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej súvisiacu s predraženým nákupom anticovidových injekcií od americkej farmafirmy Pfizer.

Pripomína, že kšeftovanie je súčasťou celej politickej kariéry tejto pravicovej nemeckej političky a presne takýto prístup ju stál kreslo spolkovej ministerky obrany. Dodáva, že napriek všetkému, čo napáchala v Nemecku a čo pácha na čele Európskej komisie, ju európska pravica, za hlasného potlesku jej slovenských členov z PS, SaS, KDH i OĽaNO, chce opäť usadiť do kresla šéfky eurokomisie.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Braňo Ondruš / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Kšefty predsedníčky Európskej komisie von der Leyenovej (4. časť: Zabudnutý škandál v Nemecku) je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie