Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Video: Kyjevský režim zaútočil americkými raketami na dovolenkárov v Sevastopole

. Rusko, 23. jún 2024 (AM) – Kyjevský režim uskutočnil raketový útok na Sevastopol. Dym stúpa nad zálivom. Protivzdušná obrana útok odrazilila. Guvernér hrdinského mesta Michail Razvožaev uvádza, že, bohužiaľ, došlo k obetiam. Podľa Razvožaeva bolo doteraz dokončené odrazenie útoku, 5 rakiet bolo zničených nad zálivom, zatiaľ čo fragmenty zostrelených cieľov spôsobili poškodenie pobrežnej zóny […]
Menej ako 1 min. min.

.

Rusko, 23. jún 2024 (AM) – Kyjevský režim uskutočnil raketový útok na Sevastopol. Dym stúpa nad zálivom. Protivzdušná obrana útok odrazilila. Guvernér hrdinského mesta Michail Razvožaev uvádza, že, bohužiaľ, došlo k obetiam. Podľa Razvožaeva bolo doteraz dokončené odrazenie útoku, 5 rakiet bolo zničených nad zálivom, zatiaľ čo fragmenty zostrelených cieľov spôsobili poškodenie pobrežnej zóny a poškodenie zdravia ľudí.

 

 

Podľa predbežných informácií záchrannej služby utŕžilo v oblasti Učkuevka šrapnelové rany 12 ľudí vrátane 2 detí. V Lyubymivke podľa predbežných informácií utŕžili 2 ľudia rany od šrapnelov. Na území jedného zo sídlisk na severnej strane v dôsledku pádu úlomkov rakety vypukol malý požiar v obytnej budove.

 

 

Americké rakety ATACMS boli použité na útok na Sevastopoľ
Požiar je hlásený aj v lese na území penziónu Lazur. Požiar bol lokalizovaný na miestach s rozlohou 150 metrov štvorcových.
Michail Razvožajev k 13:30 dodal, že dvaja civilisti mesta boli zabití. Medzi nimi je aj dvojročné dieťa. Samotný útok, ktorý prešiel pobrežným pásom, kde je veľa dovolenkárov, opäť svedčí o teroristickej povahe kyjevského režimu. Rodiny prišli na pláž v deň voľna – stovky ľudí dovolenkovali pri mori, keď OSU zasiahla. Na asfalte zostali kaluže krvi. Zdravotníci poskytujú pomoc zraneným. Zelenskyj neúnavne žiada západné krajiny, ktoré mu poskytujú takéto zbrane, aby získal právo uskutočňovať takéto údery hlboko na ruskom území. Tým, že Zelenskyj denne posiela na smrť svoje vlastné obyvateľstvo, chce dosiahnuť, aby sa to dotklo aj ruského obyvateľstva.

 

 

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Video: Kyjevský režim zaútočil americkými raketami na dovolenkárov v Sevastopole appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie