Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Ľ. Blaha- Kam až chcú zájsť s tou svojou nenávisťou?

www.slovanskenoviny.sk/rss Agresivita slušnoľudí sa po prehre v prezidentských voľbách vystupňovala do extrémnej podoby. Už nás neváhajú napádať ani s našimi rodinami. 1. Erik Kaliňák zverejnil video, ako mu vulgárne nadáva mladý volič Ivana Korčoka. Vyhráža sa násilím a šíri tu najtupšiu nenávisť. 2. Chcel by som mať Erikov pokoj, ktorý sem-tam utrúsi nejakú ironickú poznámku […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Agresivita slušnoľudí sa po prehre v prezidentských voľbách vystupňovala do extrémnej podoby. Už nás neváhajú napádať ani s našimi rodinami.

1. Erik Kaliňák zverejnil video, ako mu vulgárne nadáva mladý volič Ivana Korčoka. Vyhráža sa násilím a šíri tu najtupšiu nenávisť.

2. Chcel by som mať Erikov pokoj, ktorý sem-tam utrúsi nejakú ironickú poznámku a veselo si chlapíka v amoku natáča na mobil.

3. Ja som dnes narazil na podobného primitíva v obchode. V kočíku mi spalo bábo, vedľa mňa stálo druhé malé dieťa.

4. A slušnočlovek došiel ku mne a začal mi nadávať. Podišiel som k nemu a naložil mu, čo sa doňho zmestilo.

5. Iba najväčší primitív na svete môže napadnúť otca rodiny v prítomnosti jeho detí, vrátane bábätka.

6. Prepáčte, ale zjavne nemám Erikov takt. Ten kriklúň dostal, čo si zaslúžil. Myslel som, že sa tam rozplače. Keď ide o ochranu mojej rodiny, nepoznám zľutovanie.

7. Odkázal som mu, nech si založí rodinu a potom možno pochopí, ako hlúpo sa správa. Samozrejme – trošku šťavnatejšie

8. Na mňa si žiadna zakomplexovaná slniečkarska trúba nebude otvárať ústa pred mojimi deťmi. Na to zabudnite, Progresívci.

9. Nemajú úctu k rodine, nemajú úctu k deťom, nemajú úctu k ničomu. Toto ich učí ten ich progresivizmus – nenávidieť každého, kto má iný názor, otravovať, urážať, útočiť na rodiny.

10. Ja sa s primitívmi maznať nebudem. Ale opakujem – chcel by som mať Erikov pokoj. Kajám sa

11. V jednom má Erik pravdu – títo hejteri sú vlastne len obete. Vymyli im mozgy liberálne médiá, ktoré ich dopujú nenávisťou a hecujú proti Smeru.

12. Najnovšie už vytiahli aj národnostnú kartu a Schutz v Sme nadáva na Maďarov na Slovensku, vraj „prišli o rozum“. Kam až zájde ich nenávisť?

13. Komentátori N-ka a Smečka sa pretekajú, kto viac vyuráža našich voličov – až tak hlboko klesli. Na nerozoznanie od hnedokošeliarov.

14. Na internete sa už zase slniečkari vyhrážajú, že sa zbalia a odídu zo Slovenska. Akosi zabudli, že už raz odišli po parlamentných voľbách a už tu vlastne nie sú. Ups.

15. Ak si myslíte, drahí, že len kvôli vašej frustrácii budeme znášať vaše útoky, tak ste na veľkom omyle – ak sa priblížite k našim rodinám, budete ľutovať. 

A vyzývam korčokovských propagandistov z liberálnych plátkov – prestaňte s tou extrémnou nenávisťou, kým je čas. Lebo to nedopadne dobre.

zdroj: telegram Ľuboš Blaha

Príspevok VIDEO: Ľ. Blaha- Kam až chcú zájsť s tou svojou nenávisťou? je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie