Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Ľuboš Blaha & Erik Kaliňák o atentáte na Roberta Fica, podiele médií a opozície na tomto zločine, nenávistných prejavoch, prenasledovaní a umlčovaní ľudí s inými názormi

www.slovanskenoviny.sk/rss O vzbure progresívnych politických aktivistov v TV Markíza, nenávisti, odpúšťaní, sebareflexii a venovaní svojho prípadného víťazstva v eurovoľbách postrelenému premiérovi. Podpredseda NR SR Ľuboš Blaha spoločne so šéfom Zboru poradcov poradcov predsedu vlády SR a zároveň poslancom slovenského parlamentu Erikom Kaliňák v rozhovore s redaktorkou Mimi Šramovou komentovali aktuálnu spoločensko-politickú situáciu na Slovensku poznačenú […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

O vzbure progresívnych politických aktivistov v TV Markíza, nenávisti, odpúšťaní, sebareflexii a venovaní svojho prípadného víťazstva v eurovoľbách postrelenému premiérovi.

Podpredseda NR SR Ľuboš Blaha spoločne so šéfom Zboru poradcov poradcov predsedu vlády SR a zároveň poslancom slovenského parlamentu Erikom Kaliňák v rozhovore s redaktorkou Mimi Šramovou komentovali aktuálnu spoločensko-politickú situáciu na Slovensku poznačenú nielen pokusom zavraždiť ministerského predsedu sfanatizovaným prívržencom progresívno-liberálnej opozície, ale aj voľbami do Európskeho parlamentu, ktoré sa budú na Slovensku konať v sobotu 8. júna 2024 a v ktorých aj obaja kandidujú.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Rozhovory s Mimi Šramovou / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Ľuboš Blaha & Erik Kaliňák o atentáte na Roberta Fica, podiele médií a opozície na tomto zločine, nenávistných prejavoch, prenasledovaní a umlčovaní ľudí s inými názormi je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie