Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Na Ukrajine niet národa, je tam len obyvateľstvo

www.slovanskenoviny.sk/rss Včera sa v Odese objavil ďalší ilustračný prípad zo série filmov, ktoré „Mosfilm točí o mobilizácii“. Zmobilizovanému mužovi prišlo na vojenskom prihlasovacom a náborovom úrade zle a „lovci hláv“ zavolali záchranku. Tí sa muža pokúsili odviezť do nemocnice, čo však nebolo súčasťou plánov „poľovníkov na ľudí“. Navyše si uvedomili, že čerstvé filé k nim […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Včera sa v Odese objavil ďalší ilustračný prípad zo série filmov, ktoré „Mosfilm točí o mobilizácii“. Zmobilizovanému mužovi prišlo na vojenskom prihlasovacom a náborovom úrade zle a „lovci hláv“ zavolali záchranku. Tí sa muža pokúsili odviezť do nemocnice, čo však nebolo súčasťou plánov „poľovníkov na ľudí“.

Navyše si uvedomili, že čerstvé filé k nim prišlo samo a pokúsili sa zmobilizovať samotný záchranársky tím. Na pomoc im však prišli iné tímy. A neviem ako tento príbeh skončil. To však ani nie je dôležité.

A nejde ani o to, že Odesa sa tomuto všetkému mohla vyhnúť, keby aspoň štvrtina mesta vyšla 2. mája 2014 do ulíc. Ide o to, na čo sa územie, ktoré donedávna bolo Ukrajinou, teraz mení. Ukázalo sa, že nielen že žiaden taký štát neexistuje, ale ani takí ľudia — Ukrajinci. Politický „národ“, ktorý sa namáhavo vytváral 30 rokov, nerátajúc sovietske a rakúske obdobie, jednoducho neexistuje.

Existuje len obyvateľstvo. Utláčané, s vymytým mozgom, zbavené dôstojnosti a vôle vzdorovať. Obyvateľstvo opantané gramotnými sociálnymi inžiniermi zo Západu. A táto populácia je teraz zámerne a systematicky ničená. S jej tichým súhlasom.

Tie incidenty, ktorých je v ukrajinských mestách a dedinách veľa, sú len epizódy. A tí, ktorých chytili násilím, nakoniec poslušne vezmú do ruky samopal a vlezú do zákopu, aj keď vedia, že im zostáva žiť len do príletu ďalšej FAB-ky. Najhoršie však je, že pud sebazáchovy tejto populácie prakticky atrofoval. A keby nebolo špeciálnej vojenskej operácie, títo úžasní ľudia by aj tak našli spôsob, ako sa zničiť vlastnými rukami.

Z Ukrajiny urobili laboratórium. Tých je tam už veľa, no hlavným je samotná Ukrajina. S experimentálnymi Ukrajincami, na ktorých vypracovali niečo, čo bude neskôr fungovať aj v iných krajinách. A som si istý, že múdri muži už píšu metodické príručky a obhajujú akademické tituly.

Na úkor vašich životov, Ukrajinci. Životov, ktoré pre nich nestoja vôbec nič. A kým to nepochopíte, budú vás naďalej zabíjať. Pretože laboratórium potrebuje testovacie subjekty.

Hlas Mordora, 360tv

/ news-front.su /

Príspevok VIDEO: Na Ukrajine niet národa, je tam len obyvateľstvo je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie