Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Profesor Jeffrey Sachs obvinil Fialovu vládu zo snahy eskalovať konflikt s Ruskom a ocenil slovenského ministra zahraničia Blanára za jeho stretnutie so šéfom ruskej diplomacie Lavrovom. 

www.slovanskenoviny.sk/rss „Európa a jej lídri nechápe súčasnú geopolitickú situáciu a ešte ju aj skresľujú a zhoršujú. Ste závislí na USA. Musíte sa spamätať a prestať byť už príveskom Washingtonu a viesť s Američanmi zástupnú vojnu proti Rusku. Politikou Spojených štátov je americká hegemónia, ktorá vedie iba k vojnám a napätiu. CIA destabilizuje tajnými operáciami vlády […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Európa a jej lídri nechápe súčasnú geopolitickú situáciu a ešte ju aj skresľujú a zhoršujú. Ste závislí na USA. Musíte sa spamätať a prestať byť už príveskom Washingtonu a viesť s Američanmi zástupnú vojnu proti Rusku. Politikou Spojených štátov je americká hegemónia, ktorá vedie iba k vojnám a napätiu.

CIA destabilizuje tajnými operáciami vlády iných štátov a robí prevraty po celom svete. A toto platí aj v prípade konfliktu na Ukrajine,“ vyhlásil

Uznávaný americký ekonóm, poradca vlád po celom svete a špeciálny poradca generálneho tajomníka OSN Jeffrey Sachs v rozhovore s bývalou českou europoslankyňou a moderátorkou podcastu „Aby bylo jasno“ Janou Bobošíkovou komentoval geopolitickú situáciu vo svete.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Aby bylo jasno / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Profesor Jeffrey Sachs obvinil Fialovu vládu zo snahy eskalovať konflikt s Ruskom a ocenil slovenského ministra zahraničia Blanára za jeho stretnutie so šéfom ruskej diplomacie Lavrovom.  je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie