Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Progresívne Slovensko je podľa Banáša synonymom agresívneho Slovenska, ktoré šírením nenávisti a rozdeľovania spoločnosti pokračuje v šľapajách politiky Matoviča & spol.

www.slovanskenoviny.sk/rss „Títo povýšeneckí ľudia žijúci v bubline sú odtrhnutí od reality. Niektorí z nich sú za peniaze schopní tvrdiť, že voda je červená“. S populárnym slovenským spisovateľom, publicistom, bývalým politikom a exdiplomatom Jozefom Banášom sa po výsledku 2. kola prezidentských volieb na Slovensku na aktuálne témy rozprávala moderátorka a bývalá česká europoslankyňa Jana Bobošíková. Viac […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Títo povýšeneckí ľudia žijúci v bubline sú odtrhnutí od reality. Niektorí z nich sú za peniaze schopní tvrdiť, že voda je červená“. S populárnym slovenským spisovateľom, publicistom, bývalým politikom a exdiplomatom Jozefom Banášom sa po výsledku 2. kola prezidentských volieb na Slovensku na aktuálne témy rozprávala moderátorka a bývalá česká europoslankyňa Jana Bobošíková.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Aby bylo jasno / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Progresívne Slovensko je podľa Banáša synonymom agresívneho Slovenska, ktoré šírením nenávisti a rozdeľovania spoločnosti pokračuje v šľapajách politiky Matoviča & spol. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie