Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Putinov prejav o ruskej ekonomike na výročnom zasadnutí Petrohradského medzinárodného ekonomického fóra

www.slovanskenoviny.sk/rss Národná hrdosť, technologická suverenita, nárast investícií, rekordne nízka nezamestnanosť & nižšie dane. Moderátorka a bývalá česká europoslankyňa Jana Bobošíková vo svojom videu približuje obsah minulotýždňového prejavu ruského prezidenta Vladimira Putina na 27. ročníku Petrohradského medzinárodného ekonomického fóra (SPIEF). Víte, že ruská ekonomika navzdory 11 kolům sankcím roste mnohem rychleji než ekonomika USA, Německa, Francie […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Národná hrdosť, technologická suverenita, nárast investícií, rekordne nízka nezamestnanosť & nižšie dane. Moderátorka a bývalá česká europoslankyňa Jana Bobošíková vo svojom videu približuje obsah minulotýždňového prejavu ruského prezidenta Vladimira Putina na 27. ročníku Petrohradského medzinárodného ekonomického fóra (SPIEF).

Víte, že ruská ekonomika navzdory 11 kolům sankcím roste mnohem rychleji než ekonomika USA, Německa, Francie nebo Británie? Víte, že Rusko je stoprocentně soběstačné ve výrobě masa? Víte, že Rusko loni zvýšilo investice do průmyslu o téměř 30%? A víte, že IT firmy budou platit jenom pětiprocentní daň ze zisku? To neříkáme my, ale ruský prezident Putin.

Vice ve videu:

Zdroj: YouTube Aby bylo jasno / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Putinov prejav o ruskej ekonomike na výročnom zasadnutí Petrohradského medzinárodného ekonomického fóra je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie