Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Ruskí vojaci likvidujú na Ukrajine ďalšiu vojenskú výzbroj, ktorú USA dodali ukrajinskej armáde

www.slovanskenoviny.sk/rss Ruské ministerstvo obrany zverejnilo zábery ako dron a delostrelecký granát ruskej armády likvidujú americký tank M1 Abrams a bojové vozidlo pechoty M2 Bradley. Ruskí vojaci zničili v Donbase ďalší tank M1 Abrams vyrobený v USA a bojové vozidlo pechoty M2 Bradley, uviedlo v sobotu ministerstvo obrany vo svojom vyhlásení pre agentúru TASS s tým, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ruské ministerstvo obrany zverejnilo zábery ako dron a delostrelecký granát ruskej armády likvidujú americký tank M1 Abrams a bojové vozidlo pechoty M2 Bradley.

Ruskí vojaci zničili v Donbase ďalší tank M1 Abrams vyrobený v USA a bojové vozidlo pechoty M2 Bradley, uviedlo v sobotu ministerstvo obrany vo svojom vyhlásení pre agentúru TASS s tým, že obe vozidlá boli vyradené v sektore frontu Avdijivka. Toto kľúčové mesto dobylo Rusko vo februári tohto roku

Abrams zasiahol vysoko presný navádzaný delostrelecký granát Krasnopol, ktorý vypálili jednotky zo skupiny síl „Stred“, a dodali, že Bradley zničil dron kamikadze.

Strela z Krasnopolu bola podľa vyhlásenia vypálená zo samohybnej húfnice Msta-S, pričom projektil bol navádzaný prieskumným dronom.

Húfnica Msta-S strieľaj z dobre krytej pozície v lese, pričom časť klipu natočená z dronu ukazuje výbuch v blízkosti sotva viditeľného obrneného vozidla.

Na detailnom zábere z dronu je vidieť, že tank bol zasiahnutý do boku, pričom okolo miesta zásahu stúpa dym.

Na ďalšom videu je vidieť ruského vojaka riadiaceho dron, ktorý na poľnej ceste čelne narazí do vozidla Bradley americkej výroby:

Zdroj: rt.com
Preklad: InfoVojna

Príspevok VIDEO: Ruskí vojaci likvidujú na Ukrajine ďalšiu vojenskú výzbroj, ktorú USA dodali ukrajinskej armáde je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie