Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Šimkovičová a Taraba o deviáciách prezentovaných deťom & dospelým progresívno-liberálnym kultúrnym frontom, o posilnení práv rodičov vo výchove detí čeliacich v školách zhubným vplyvom škodlivých ideológií

www.slovanskenoviny.sk/rss O vodnej, jadrovej a veternej energii, Huliakovej snahe zviditeľniť sa v SNS cez pomlčku, situácii v STVR, samovražednej zelenej politike, ale aj o psychologickej vojne vedenej progresívcami & spol. Ministerka kultúry SR Martina Šimovičová a vicepremiér a minister životného prostredia Tomáš Taraba (obaja nom. SNS) komentovali dňa 18. októbra 2024 v InfoVojne aktuálne udalosti […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

O vodnej, jadrovej a veternej energii, Huliakovej snahe zviditeľniť sa v SNS cez pomlčku, situácii v STVR, samovražednej zelenej politike, ale aj o psychologickej vojne vedenej progresívcami & spol.

Ministerka kultúry SR Martina Šimovičová a vicepremiér a minister životného prostredia Tomáš Taraba (obaja nom. SNS) komentovali dňa 18. októbra 2024 v InfoVojne aktuálne udalosti na domácej politickej scéne aj dianie vo svojich rezortoch.

Viac vo videu:

Zdroj: InfoVojna

Príspevok VIDEO: Šimkovičová a Taraba o deviáciách prezentovaných deťom & dospelým progresívno-liberálnym kultúrnym frontom, o posilnení práv rodičov vo výchove detí čeliacich v školách zhubným vplyvom škodlivých ideológií je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie