Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: „SNS dostala dôveru v parlamentných voľbách.

www.slovanskenoviny.sk/rss Naši voliči nám v eurovoľbách odkázali, aby sme zotrvali vo vláde a viac spájali koalíciu,“ komentoval Danko výsledok volieb do europarlamentu, v ktorých jeho národniari neboli úspešní. Podpredseda Národnej rady SR a šéf Slovenskej národnej strany Andrej Danko za účasti poslancov za SNS komentoval výsledky volieb do Európskeho parlamentu, ale aj rokovanie koaličnej rady. […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Naši voliči nám v eurovoľbách odkázali, aby sme zotrvali vo vláde a viac spájali koalíciu,“ komentoval Danko výsledok volieb do europarlamentu, v ktorých jeho národniari neboli úspešní.

Podpredseda Národnej rady SR a šéf Slovenskej národnej strany Andrej Danko za účasti poslancov za SNS komentoval výsledky volieb do Európskeho parlamentu, ale aj rokovanie koaličnej rady.

Slovenská národná strana (SNS) dostala dôveru vo voľbách do Národnej rady (NR) SR, v eurovoľbách jej voliči odkázali, aby zotrvala vo vláde. Takto reflektuje na výsledky sobotných (8. 6.) eurovolieb vedenie národniarov. Predseda SNS Andrej Danko hovorí aj o poučení sa z výsledkov pri tvorbe kandidátky do budúcna. Poďakoval sa voličom za všetky získané hlasy.

„Ľudia nám podľa nášho názoru odkázali, aby sme zotrvali v tejto vláde,“ vyhlásil Danko s tým, že rozhodnutie voličov rešpektuje.

Úlohu presadzovať národno-vlastenecké témy v Európskom parlamente (EP) podľa neho na seba prevzali napríklad Republika aj časť Smeru-SD. Upozornil, že individuálne konanie v EP nič neprinesie. Verí, že v Európskom parlamente sa preto reprezentanti národných síl začlenia do frakcií a ukážu akceptáciu národného hlasu.

Čo sa týka práce v koalícii, SNS je podľa Danka pripravená pokračovať v legislatívnej činnosti a v presadzovaní tém, ktoré sa od národno-vlasteneckého bloku v domácej politike očakávajú.

Viac vo videu:

Víťazom eurovolieb na Slovensku sa stalo Progresívne Slovensko so ziskom 27,81 percenta hlasov. Nasledovali Smer-SD (24,76 percenta), Republika (12,53 percenta), Hlas-SD (7,18 percenta) a KDH (7,14 percenta). SNS získala v eurovoľbách 1,90 percenta hlasov voličov, čo jej na mandát v EP nestačilo.

Zdroj: infovolby.sk / YouTube / InfoVojna

Príspevok VIDEO: „SNS dostala dôveru v parlamentných voľbách. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie