Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Splnomocnenec vlády na prešetrenie manažovania pandémie Peter Kotlár predložil šokujúcu správu a smrtiacich dopadoch pichania mRNA vakcín, ktoré označil za biologickú zbraň.

www.slovanskenoviny.sk/rss Vyhlásil, že počas vykonštruovanej operácie Covid-19 došlo k ohrozeniu zdravia ľudí a overeniu si naivity obyvateľov planéty podprahovo poslúchať na základe hrozby, ktorú predstavuje umelo vytvorený vírus v čínskom Wuhane. Ficovu vládu vyzval, aby očkovanie mRNA vakcínami zastavila Poslanec NR SR Peter Kotlár (nom. SNS), ktorý ako vládny splnomocnenec predstúpil na tlačovej besede dňa […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Vyhlásil, že počas vykonštruovanej operácie Covid-19 došlo k ohrozeniu zdravia ľudí a overeniu si naivity obyvateľov planéty podprahovo poslúchať na základe hrozby, ktorú predstavuje umelo vytvorený vírus v čínskom Wuhane. Ficovu vládu vyzval, aby očkovanie mRNA vakcínami zastavila

Poslanec NR SR Peter Kotlár (nom. SNS), ktorý ako vládny splnomocnenec predstúpil na tlačovej besede dňa 2. októbra 2024 pred novinárov so správou o svojej činnosti, zároveň vyzdvihol úlohu alternatívnych médií, ktoré podľa neho počas covidizmu zohrali významnú úlohu pri záchrane života a zdravia veľkej časti slovenskej populácie pred ich očkovaním mRNA preparátmi, za čo im poďakoval s predpokladom, že nimi šírené pochybnosti im budúcnosť dá za pravdu.

Viac vo videu:

Správu aktualizujeme ….

Zdroj: YouTube / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Splnomocnenec vlády na prešetrenie manažovania pandémie Peter Kotlár predložil šokujúcu správu a smrtiacich dopadoch pichania mRNA vakcín, ktoré označil za biologickú zbraň. je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie