Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Spoločnosť na Slovensku je extrémne rozdelená. V záujme znižovať napätie treba vážiť aj slová, zvlášť u ľudí, ktorý majú nejaký vplyv v spoločnosti.

www.slovanskenoviny.sk/rss Lepšia voľba ako Pellegrini tu podľa Chmelára nebola. Inštitút ASA a Klub Nového slova zorganizoval 15. apríla 2024 debatu „Voľby prezidenta SR 2024 – a čo ďalej?“ o aktuálnej spoločensko-politickej situácii na Slovenku za účasti bývalej novinárky a niekdajšej poslankyne NR SR Gabriely Rothmayerovej, publicistu a politického analytika Eduarda Chmelára a Martina Muránskeho z […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Lepšia voľba ako Pellegrini tu podľa Chmelára nebola. Inštitút ASA a Klub Nového slova zorganizoval 15. apríla 2024 debatu „Voľby prezidenta SR 2024 – a čo ďalej?“ o aktuálnej spoločensko-politickej situácii na Slovenku za účasti bývalej novinárky a niekdajšej poslankyne NR SR Gabriely Rothmayerovej,

publicistu a politického analytika Eduarda Chmelára a Martina Muránskeho z Ústavu sociálnych štúdií a zároveň predstaviteľa Inšitútu ASA.

Viac vo videu:

Zdroj: YouTube Institut ASA / InfoVojna

Príspevok VIDEO: Spoločnosť na Slovensku je extrémne rozdelená. V záujme znižovať napätie treba vážiť aj slová, zvlášť u ľudí, ktorý majú nejaký vplyv v spoločnosti. je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie