Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO: Súhlas EÚ s ostreľovaním vnútrozemia Ruska, vojna medzi Izraelom a Libanonom do 48h?

www.slovanskenoviny.sk/rss …práve teraz o štvavej propagande politikov Európskej únie a členských štátov vyeskalovať konflikt na Ukrajine tak, že samy neuvedomujúc si dôsledkov, žiadajú rakety s dlhým doletom s cieľom bombardovať vnútrozemie Ruska. Aká bude odozva jasne naznačil prezident RF Vladimir V. Putin. Je možné, že sa staneme terčom útokov práve my? Izrael dáva Rusku jasný […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

…práve teraz o štvavej propagande politikov Európskej únie a členských štátov vyeskalovať konflikt na Ukrajine tak, že samy neuvedomujúc si dôsledkov, žiadajú rakety s dlhým doletom s cieľom bombardovať vnútrozemie Ruska. Aká bude odozva jasne naznačil prezident RF Vladimir V. Putin.

Je možné, že sa staneme terčom útokov práve my? Izrael dáva Rusku jasný návod podľa toho, ako vzor v posledných dňoch v Libanone na to, ako postupovať, viac vo videu:

Zdravia vám priatelia, prinášame pre vás nový formát informácií „MUDROVŇA“ v človečenskej podobe o dianí z domova aj zo sveta…

Príspevok VIDEO: Súhlas EÚ s ostreľovaním vnútrozemia Ruska, vojna medzi Izraelom a Libanonom do 48h? je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie