Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO Tvrdý odkaz Borisa Kollára dnes už zrejme bývalému kamarátovi Milanovi Krajniakovi

www.slovanskenoviny.sk/rss Boli ako rozprávkoví Čuk a Gek či ako Kremienok a Chocholúšik alebo Lolek a Bolek, ale aj ako Matovič a Sulík, no teraz priateľstvo Borisa Kollára a Milana Krajniaka dostáva vážne trhliny. Môžu za to slová chvály, ktoré na svoju súčasnú stranu Kresťanská únia vyslovil Krajniak, ktorý ešte prednedávnom hájil spolu s Borisom Kollárom farby hnutia Sme rodina. […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Boli ako rozprávkoví Čuk a Gek či ako Kremienok a Chocholúšik alebo Lolek a Bolek, ale aj ako Matovič a Sulík, no teraz priateľstvo Borisa Kollára a Milana Krajniaka dostáva vážne trhliny.

Môžu za to slová chvály, ktoré na svoju súčasnú stranu Kresťanská únia vyslovil Krajniak, ktorý ešte prednedávnom hájil spolu s Borisom Kollárom farby hnutia Sme rodina.

Krajniak sa chváli cudzím perím

Milan Krajniak chcel v dobrom úmysle pochváliť to, čo jeho nová strana Kresťanská únia dosiahla, on sám tým ale dosiahol iba to, že podráždil Borisa Kollár natoľko, že ten natočil video, ktoré rovnako ako jeho kedy veľký súpútnik, umiestnil na sociálnu sieť. „My v Kresťanskej únii o podpore rodiny nielen hovoríme, ale niečo sme preto aj reálne urobili, zaviedli sme rodičovský dôchodok, zaviedli sme 14 dňovú platenú otcovskú dovolenku pri narodení dieťaťa, zdvojnásobili sme prídavok na deti, zaviedli sme bezplatné rodinné poradne, zaviedli sme elektronickú PN ku, zadotovali sme 300 nových detských ihrísk po celom Slovensku,“ povedal Milan Krajniak vo videu.

A keďže o toto všetko sa mala o čo sa mala postarať práve Kresťanská únia na záver dodáva: „Ak chcete v eurovoľbách podporiť ľudí, ktorí o rodine nielen hovoria, ale niečo pre ňu aj reálne urobili, podporte Kresťanskú úniu.“ Video však pohlo žlčou jeho niekdajšiemu kamarátovi a predsedovi hnutia Sme rodina Borisovi Kollárovi.

„S Milanom Krajniakom sa poznáme takmer deväť rokov. Mali sme veľmi férový a korektný pracovný vzťah. Nikdy som si nemyslel, že budem nútený nahrať takéto video, v ktorom budem musieť uviesť na pravú mieru ZAVÁDZAJÚCE informácie, ktoré zazneli z úst nášho bývalého kolegu a podpredsedu hnutia Milana Krajniaka,“ napísal v krátkom statuse pri videu Boris Kollár.

To všetko presadila Sme rodina

Vo videu bol však Boris Kollár už konkrétnejší, pričom ku Krajniakovi hovorí v minulom čase. „Osem rokov bol mojím najbližším spolupracovníkom a dovolím si tvrdiť, že aj priateľom a urobili sme pre rodiny veľmi veľa,“ konštatuje šéf Sme rodina hneď v úvode, a potom spomína, že spolu urobili veľmi veľa dobrých zákonov a podporili mnohé rodiny.

„Ľudia, keď sa s nimi stretávame, nám za to ďakujú a veľmi ma zamrzelo, keď som si pozrel teraz video, lebo Milan Krajniak od nás odišiel a veľmi korektne.“ Milan Krajniak po odchode zo Sme rodina vstúpil do kresťanskej únie a v súčasnosti je lídrom kandidátky Kresťanskej únie do eurovolieb. Boris Kollár ale nevie predýchať to, čím sa Krajniak vo videu pochválil, pretože sa chválil cudzím perím.

„Rodičovský dôchodok presadila Sme rodina, Kresťanská únia nezaviedla 14 dňovú platenú rodičovskú dovolenku ani bezplatné rodinné poradne. To urobilo Ministerstvo práce, sociálnych vecí, kde si ty bol minister za Sme rodinu,“ pripomína Boris Kollár svojmu niekdajšiemu kamarátovi a dodáva, že aj 300 rodinných detských ihrísk sa vybudovalo za Sme rodina.

„Milan, veď ty si musíš pamätať, ako sme museli za ten rodičovský dôchodok bojovať, čo všetko nás to stálo, koľko úsilia, ako sme museli s koaličnými partnermi bojovať, ako sme to museli vymieňať, v čom všetkom sme im my museli poustupovať aby nám toto schválili,“ pokračuje v pripomínaní Boris Kollár.

„A preto ma to veľmi mrzí, keď ty sa tam postavíš a tvrdíš, že toto všetko urobila Kresťanská únia. Nie, Kresťanská únia, to si všetci veľmi dobre pamätáme, sa za tri roky zaoberala len potratmi a toto, čo ty hovoríš, to všetko urobila Sme rodina,“ prízvukuje Boris Kollár, ktorý pevne verí, že toto je prvý aj poslednýkrát, kedy sa musí vôbec k tomuto vyjadrovať, a keď musím dávať veci na pravú mieru. „Pevne verím, že si z toho zoberieš ponaučenie, a takúto chybu už v budúcnosti neurobíš,“ odkázal Boris Kollár na samý záver videa svojmu dnes už zrejme bývalému kamarátovi Milanovi Krajniakovi.

ereport.sk

Príspevok VIDEO Tvrdý odkaz Borisa Kollára dnes už zrejme bývalému kamarátovi Milanovi Krajniakovi je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie