Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VIDEO Z Eurovízie sa stala liečebňa pre postihnutých, smeje sa Anna Belousovová

www.slovanskenoviny.sk/rss Kam padá úroveň kultúry a úroveň samotnej piesňovej súťaže Eurovízia? Otázka je to nanajvýš aktuálna, ak sa pozrieme nielen na jej aktuálneho víťaza (či víťazku?), ale aj na víťaza (či víťazku?) spred 10-tich rokov. V Rusku nás nazývajú Geyropa V tomto ročníku si vavrín pre víťaza odniesol švajčiarsky nebinárny „umelec“ rapper Nemo so skladbou „The […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Kam padá úroveň kultúry a úroveň samotnej piesňovej súťaže Eurovízia? Otázka je to nanajvýš aktuálna, ak sa pozrieme nielen na jej aktuálneho víťaza (či víťazku?), ale aj na víťaza (či víťazku?) spred 10-tich rokov.

V Rusku nás nazývajú Geyropa

V tomto ročníku si vavrín pre víťaza odniesol švajčiarsky nebinárny „umelec“ rapper Nemo so skladbou „The Code“, v roku 2014 uspel/a v dánskej Kodani stala fúzatá speváčka Conchita Wurst z Rakúska. Pri pohľade na týchto dvoch víťazov/víťazky sa normálny človek pýta: Čo nás ešte čaká v budúcnosti? Nad zvyšujúcou sa „kvalitou“ piesňovej súťaže Eurovízia sa v statuse zamýšľa aj Anna Belousovová, expolitička a šéfka strany Národ a Spravodlivosť.

„Písal sa rok 1974. ABBA vyhrala cenu Eurovízie s pesničkou Waterloo. Prešlo 50 rokov a z Eurovízie sa stala liečebňa pre postihnutých, čomu zodpovedá aj úroveň celej súťaže,“ konštatuje hneď v úvode Belousovová, ktorá sa vzápätí pýta: „Myslíte si, že to , čo sa udialo s Európou za tých 50 rokov, možno nazvať pokrom? Že je to progres?“

„Toto je ten liberálny progresivizmus v praxi. Waterloo normálnych hodnôt, normálneho sveta a ľudskosti. Potom sa netreba diviť, že nás v Rusku nazývajú Geyropa…,“ napísala na samý záver Anna Belousovová.

ereport.sk

Príspevok VIDEO Z Eurovízie sa stala liečebňa pre postihnutých, smeje sa Anna Belousovová je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie