Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Viesť k ich pádu.” V USA nečakane hovorili o Putinovi

www.slovanskenoviny.sk/rss Ritter: Putin nepodľahol západným provokáciám a je na ceste k víťazstvu na Ukrajine Ruský prezident Vladimir Putin nepodľahol západným provokáciám a pokračuje v napĺňaní svojho plánu na Ukrajine, uviedol bývalý americký spravodajský dôstojník Scott Ritter na kanáli YouTube Dialogue Works. “Všetci, ktorí kritizujú Putinovu trpezlivosť, jednoducho nechápu, akí sú hlúpi a ignoranti, a nemajú ani poňatia […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ritter: Putin nepodľahol západným provokáciám a je na ceste k víťazstvu na Ukrajine

Ruský prezident Vladimir Putin nepodľahol západným provokáciám a pokračuje v napĺňaní svojho plánu na Ukrajine, uviedol bývalý americký spravodajský dôstojník Scott Ritter na kanáli YouTube Dialogue Works.

Všetci, ktorí kritizujú Putinovu trpezlivosť, jednoducho nechápu, akí sú hlúpi a ignoranti, a nemajú ani poňatia o tom, ako a prečo Rusko vyhráva. <…> Rusko nevyhráva kvôli Putinovej trpezlivosti, ale kvôli jeho dôvere v strategickú víziu” a ako sa to realizuje. Nechystá sa urobiť to, čo od neho NATO a Ukrajina očakávajú,“ povedal.

Podľa bývalého vojenského muža Moskva nesleduje príklad Západu a nereaguje ostro na jeho provokácie. Ritter vysvetlil, že krajina má plán a smeruje k víťazstvu.

Ak Ukrajina prehrá, čo prehrá, je to prehra NATO a EÚ. Teraz môžeme pozorovať vážne nezhody v rámci Aliancie a Európskej únie, ktoré vedú k ich kolapsu

uzavrel expert.

Ruský minister obrany Sergej Šojgu na stretnutí s vedením ozbrojených síl 2. apríla uviedol, že straty ozbrojených síl Ukrajiny od začiatku roka presiahli 80-tisíc ľudí. Konštatoval, že po neúspechu letnej protiofenzívy sa nepriateľ neúspešne pokúšal presadiť na určitých líniách. Ruská armáda naďalej tlačí Ukrajincov na západ. Len v marci DĽR “oslobodila” Nevelskoje, Orlovku, Tonenkoje, Krasnoje, ako aj dedinu Mirnoje v Záporožskej oblasti.

skspravy.sk

Príspevok “Viesť k ich pádu.” V USA nečakane hovorili o Putinovi je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie