Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Víkend prináša tri koncerty a jednu výstavu

Podľa všetkého bude nadchádzajúci víkend v Šamoríne rušný. V piatok 18. októbra o 20.00 hod. sa v Šup-Šup Music Clube uskutoční koncert Koppánya s názvom „Szállj fel, szabad madár!” Počas večera zaznejú známe hity z rockových opier a muzikálov. V sobotu 19. októbra o 16.30 hod. sa v At Home Gallery koná vernisáž spoločnej výstavy […]
Menej ako 1 min. min.

Podľa všetkého bude nadchádzajúci víkend v Šamoríne rušný.

V piatok 18. októbra o 20.00 hod. sa v Šup-Šup Music Clube uskutoční koncert Koppánya s názvom „Szállj fel, szabad madár!” Počas večera zaznejú známe hity z rockových opier a muzikálov.

V sobotu 19. októbra o 16.30 hod. sa v At Home Gallery koná vernisáž spoločnej výstavy Tijany Radenković a Jozefa Vanča s názvom Betweens. Výstava v priestoroch bývalej synagógy potrvá do 22. novembra.

Milovníci poézie a muziky sa v sobotu, o 19.00 hod. môžu tešiť na koncert skupiny Exfónia v Šup-Šup Music Clube. Exfónia sa vyše 30 rokov konzekventne venuje zhudobňovaniu poézie slovenských (Jozef Urban, Maroš Bančej, Daniel Hevier) aj zahraničných (Christian Morgenstern, liverpoolski básnici) autorov.

V ten istý večer, 19. októbra, od 20.00 hod. vystúpi v Mozi Clube kapela Tudósok, ktorá je jedným z najznámejších predstaviteľov súčasného maďarského undergroundu a progresívnej hudby. Čerpá z rôznych hudobných žánrov a poézie, vytvárajúc tak mimoriadne osobitý, výrazne východoeurópsky štýl.

Prajeme pekný víkend a príjemnú zábavu!




The post Víkend prináša tri koncerty a jednu výstavu appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie