Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Viktor Efimov: Ako sa vytvára prevládajúci typ psychickej štruktúry

. Rusko, 13. jún 2024 (AM) – K formovaniu typu psychickej štruktúry jednotlivca dochádza v dôsledku jeho práce na sebe v procese spracovania informácií prichádzajúcich do jeho vedomia. Boh, ako sa uvádza v Biblii, sa rozhodol stvoriť človeka na svoj obraz a podobu. Stvoril ho však na svoj obraz, na obraz Boží (1 Moj 26 […]
Menej ako 1 min. min.

.

Rusko, 13. jún 2024 (AM) – K formovaniu typu psychickej štruktúry jednotlivca dochádza v dôsledku jeho práce na sebe v procese spracovania informácií prichádzajúcich do jeho vedomia. Boh, ako sa uvádza v Biblii, sa rozhodol stvoriť človeka na svoj obraz a podobu. Stvoril ho však na svoj obraz, na obraz Boží (1 Moj 26 – 27). Nie je v tom žiadny rozpor, pretože človek je Bohom obdarený potenciálom vytvárať takúto podobu počas celého svojho života, v procese komunikácie so svojimi blížnymi, tvrdí ruský publicista Viktor Efimov.

 

Zámernou zmenou prostredia komunikácie človeka je možné cielene formovať osobitosti jeho typu psychickej štruktúry. Predstavme si extrémny prípad mentálneho experimentu. Na opustený ostrov, kde žijú len opice, bola umiestnená skupina chlapcov a dievčat, ktorí si rozumeli s opicami. Na čo sa oni a ich potomkovia zmenia pri absencii kontaktu s ľuďmi? Samozrejme, na humanoidné opice. A v tretej generácii vznikne nové plemeno takýchto humanoidných zvierat ako úplne nezvratné. Ak sa tieto deti dostanú do “svorky” fajčiarov, kým vyrastú, mnohé z nich budú fajčenie vnímať ako normu správania.

 

 

Nad ľudstvom sa nachádza veľmi zložitý systém vzájomne uzavretých štítov – egregorov

Človek, ktorý unikol spod malého egregoru, sa cíti slobodný, neuvedomujúc si, že je pod iným, oveľa rozsiahlejším egregorom. Len niekoľkým ľuďom sa podarí povzniesť nad každý egregor zvlášť a nad všetky spolu, a len v tomto prípade je možné, aby človek, ktorý unikol z egregorového zajatia, pocítil a pochopil spôsob interakcie s Božou Prozreteľnosťou. Človek je súčasťou biosféry Zeme a svoje správanie buduje pod vplyvom faktorov rôznej úrovne, ktoré spolupôsobia s jeho psychikou ako informačno-algoritmický systém.

 

Štruktúru ľudskej psychiky určuje to, ktorý z nasledujúcich faktorov je pre neho najvýznamnejší. Medzi ne zaraďujeme napr:

– vrodené inštinkty a nepodmienené reflexy

– zvyky, tradície, návyky, ktoré stoja nad inštinktmi

– vlastné uvažovanie a kalkulácia človeka doplnené tým, čo vychádza z nevedomých úrovní psychiky, z kolektívnej psychiky, ako aj tým, čo je výsledkom vonkajších posadnutostí a vlastníctva.

– vedenie Božej Prozreteľnosti v závislosti od všetkého predchádzajúceho, s výnimkou posadnutosti a vlastníctva ako násilných zásahov do cudzej psychiky.

 

 

Ak prevládajú inštinkty a reflexy, máme do činenia s človekom obdareným zvieracím typom duševnej štruktúry. Prevládanie zvykov, tradícií, návykov je charakteristické pre zombie-bioroboty. (Prečo fajčíte? Pretože všetci fajčia.) Pre démonov sú charakteristické výpočty, intuícia vo všeobecnosti, posadnutosť a obsesia. (Ide o svetové zákulisie, vývojárov a majstrov biblických a iných náboženských kultov, vodcov eurázijstva, najvyšších hierarchov scientológov atď.) Normou pre psychiku ” Človeka Rozumného” je prevaha vo vnímaní a konaní vedenia Božej Prozreteľnosti, ktorej realizácia je človeku dostupná prostredníctvom hlasu SPRAVODLIVOSTI.

 

Ruský profesor Viktor Efimov má vysokoškolské vzdelanie zo štyroch odborov: technické, politické, finančné a ekonomické. Venuje sa problémom nadnárodnej správy vecí verejných. Od roku 1989 pracuje s analytickou skupinou známou ako “Vnútorný prediktor ZSSR”. Od roku 2005 je rektorom Štátnej agrárnej univerzity v Petrohrade.

Maroš Šolc

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Viktor Efimov: Ako sa vytvára prevládajúci typ psychickej štruktúry appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie