Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Víte, kdo je ve skutečnosti výrobcem takzvaných „Covid vakcín“ od Moderny?

Víte, že takzvané mRNA vakcíny od Moderny vlastně tato společnost vůbec nevyráběla? Výrobu ve skutečnosti předala opakovaně přejmenované společnosti, která má úzké vazby na americkou FDA, tedy tutéž agenturu, která schvalovala všechny nejen v USA, ale i v Evropě podávané injekce. Kdo tedy „vakcíny“ vyrobil? To zjistila nezávislá výzkumnice Destiny Rezendesová. Na podzim roku 2021 […]
Menej ako 1 min. min.

Víte, že takzvané mRNA vakcíny od Moderny vlastně tato společnost vůbec nevyráběla? Výrobu ve skutečnosti předala opakovaně přejmenované společnosti, která má úzké vazby na americkou FDA, tedy tutéž agenturu, která schvalovala všechny nejen v USA, ale i v Evropě podávané injekce.

Kdo tedy „vakcíny“ vyrobil? To zjistila nezávislá výzkumnice Destiny Rezendesová.

Na podzim roku 2021 si společnost Moderna najala „novou“ společnost, aby vyráběla všechny její vakcíny proti COVID-19: National Resilience. Zdá se, že tato společnost je úzce propojena se světem zpravodajských služeb. Nemluvě o střetu zájmů.

Společnost není „nová“ a ve skutečnosti se jmenuje Resilience Government Services Inc. Nebyla založena v roce 2020, jak se tvrdí, ale byla jednoduše přejmenována.

Ředitel společnosti Nanotherapeutics and Ology Bioservices, což jsou jen další dvě pojmenování Resilience, dříve působil jako vedoucí programový pracovník Nadace Billa a Melindy Gatesových.

Provozní ředitel společnosti Resilience dříve pracoval jako hlavní poradce pro konkurenční společnost Pfizer.

A kdo je ve správní radě Resilience? Nikdo jiný než bývalý šéf FDA Scott Gottlieb.

A kdo jsou investoři?

Google, Lux Capital Joshe Wolfa (společně s Billem Gatesem zasedá ve správní radě Kymety), Arch Venture Partners Roberta Nelsena (Council on Foreign Relations – CFR) a 8VC Drewa Oettinga (který má vazby na CIA).

 

Nanosphere Inc, což je další název pro Resilience, byla v letech 2015 až 2017 několikrát pokárána americkým lékovým úřadem FDA. Jaké štěstí, že bývalý šéf FDA Gottlieb je nyní ve správní radě Resilience. Pak je možné se dívat jinam, když je třeba.

Ale to není všechno. Nanosféra a Nanotherapeutika, což jsou opět jen další názvy Resilience, mají s americkou vládou všechny druhy smluv týkajících se chemických a biologických zbraní.

 

Aby toho nebylo málo, Resilience byla pozvána, aby vedla panelovou diskuzi o kybernetické bezpečnosti na Světovém ekonomickém fóru v lednu loňského roku.

Biofarmaceutická společnost s úzkými vazbami na zpravodajskou komunitu a výrobu biologických zbraní vyrábí vakcíny proti COVID-19 pro společnost Moderna. Na tom není nic divného, že?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie